Güldür Güldür Show'a Bomba Transfer!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418730985.jpg

Show TV ekranlarında izleyisiyle buluşan, sunuculuğunu Ali Sunal'ın yaptığı, yapılan skeçlerle dikkat çeken program ''Güldür Güldür Show'' bünyesine yeni bir ismi daha katıldı.

Programın daha önce ki versiyonları 5'er Beşer ve İnsanlar Alemi'nin kadrosunda da bulunan güzel ve sempatik oyuncu İrem Sak dahil oldu. Sinem karakteriyle ekranlara dönmeye hazırlanan İrem Sak;

“ Herşeyin başladığı, kariyerime başladığım BKM’ye, yuvama geri dönüyorum. Ailemi bizimkileri çok özlemişim, kaldığımız yerden devam. Çok mutluyum, ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak için takipte kalmanızı diliyorum” sözleriyle ifade etti.
Güldür Güldür Show yepyeni bölümleriyle Cuma 20:00'da Show TV'de.

Son düzenleme:
Gerçekten de çok iyi bir transfer olmuş, Beşer Beşer ve İnsanlar Alemi'nde çok iyiydi. Yalan Dünya da bitmişken eski yuvasına dönmesi güzel olmuş. Belki Okan Çabalar falan da dönebilir ileride. Program için hayırlısı olsun diyelim... :)

twitterda ben bir foto gördüm değiştirmiş galiba

thumbnail_1418730985.jpg

Show TV ekranlarında izleyisiyle buluşan, sunuculuğunu Ali Sunal'ın yaptığı, yapılan skeçlerle dikkat çeken program ''Güldür Güldür Show'' bünyesine yeni bir ismi daha katıldı.

Programın daha önce ki versiyonları 5'er Beşer ve İnsanlar Alemi'nin kadrosunda da bulunan güzel ve sempatik oyuncu İrem Sak dahil oldu. Sinem karakteriyle ekranlara dönmeye hazırlanan İrem Sak;

Güldür Güldür Show yepyeni bölümleriyle Cuma 20:00'da Show TV'de.
acaba mine tugay da döner mi ? :bhr:
44886_1.jpg

En azından tutup tutmayacağı belli olmayan dizilerde oynamaktan daha iyidir... :)
Kalp Hırsızı tercihi çok yanlıştı. Çoğu oyuncular dizi tercihi yapmasını bilmiyorlar. İrem Sak'ın ardından Mine Tugay'da katılırsa yalnız program 10 reytinglere dayanır. 10 almasada 8 rahat alır. :)

Kalp Hırsızı tercihi çok yanlıştı. Çoğu oyuncular dizi tercihi yapmasını bilmiyorlar. İrem Sak'ın ardından Mine Tugay'da katılırsa yalnız program 10 reytinglere dayanır. 10 almasada 8 rahat alır. :)
O dizinin tutmayacağı en baştan belliydi, anırım Medcezir sonrasında karşısına gelen ilk teklifi kabul etti. Bence ilk aşamada konuk olarak katılabilir, ama sonra daimi kadroya geçerse @cookies gibi Mine Tugay fanlarının sayesinde reytinglerini yükseltebilir... :)

O dizinin tutmayacağı en baştan belliydi, anırım Medcezir sonrasında karşısına gelen ilk teklifi kabul etti. Bence ilk aşamada konuk olarak katılabilir, ama sonra daimi kadroya geçerse @cookies gibi Mine Tugay fanlarının sayesinde reytinglerini yükseltebilir... :)
Umarım burnu havalarda değildir, Medcezir'den sonra ben ber yıldız oldum deyip gençlerin içinde benim ne işim olabilir de diyebilir. :)

Yalan Dünya bittikten sonra geri dönmesini çok istiyordum, çok sevindim. Hayırlı olsun. :)

Umarım burnu havalarda değildir, Medcezir'den sonra ben ber yıldız oldum deyip gençlerin içinde benim ne işim olabilir de diyebilir. :)
Öyle yapacak bir kadın değildir bence, öyle düşünse niye BKM'ye pas atsın ki? Bence birileri bu teklifi düşünmeli, ama ilk olarak konuk oyuncu olarak alınması lazım. Böylece sahneye yakışıp yakışmayacağı da ölçülmüş olur... :)

insanlaralemi.jpg

Şu sağdaki kadın kadar hayatımda yapmacık,komiklikten uzak bir bayan oyuncu görmedim. Hiç bir skeci beni güldürmüyor direk Ntv Spor'a geçiyorum bu kadının skeçlerinde. İrem Sak bu yüzden çok iyi oldu. Umarım Yeter ve İrem Sak ağırlıklı olur bölümler de şu yapmacık kadından kurtulurum.

Öyle yapacak bir kadın değildir bence, öyle düşünse niye BKM'ye pas atsın ki? Bence birileri bu teklifi düşünmeli, ama ilk olarak konuk oyuncu olarak alınması lazım. Böylece sahneye yakışıp yakışmayacağı da ölçülmüş olur... :)
Arkadaşım Hoşgeldin'de BKM işi test edildi onaylandı sahnede çok iyiydi. Başka proje ile anlaşmadan bence kaçırmasınlar. Hem Mine Tugay yeni kitleler edindi özellikle de gençlerden oluşuyor programa çok katkısı olur. :)

Arkadaşım Hoşgeldin'de BKM işi test edildi onaylandı sahnede çok iyiydi. Başka proje ile anlaşmadan bence kaçırmasınlar. Hem Mine Tugay yeni kitleler edindi özellikle de gençlerden oluşuyor programa çok katkısı olur. :)
Bence de dahil olmalı, ama nihai karar BKM'ye kalmış. Belki İrem Sak da iyice adapte olduktan sonra onu da kadroya katabilirler... :)