"Güldür Güldür" Programı Çarşamba İçin Çok İyi Alternatif!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

FOX'un Yeni Eğlenci Programı "Güldür Güldür" Çarşamba Akşamları İçin Çok İyi Alternatif!

FOX Türkiye'de Çarşamba akşamları yayınlanan "Güldür Güldür" programını mercek altına almak istiyorum.

Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontante, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Sıla Çetindağ, Onur Atilla ve Hande Dane gibi birbirinden başarılı ve tecrübeli oyuncuların kadrosunda bulunduğu, BKM Mutfak'ın yapımcılığını üstlendiği "Güldür Güldür" programı yayın hayatına bir kaç hafta önce başladı.

Özelikle sosyal medyada beğenilen program, şimdiden geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. "Güldür Güldür" adlı eğlencel programında günlük hayatta yaşanan olaylar, eğlenceli ve komik bir şekilde oyuncular tarafından canlandırılıyor.

Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı program zorlu bir günde yayınlanıyor. Star TV'de yayınlanan ve zirveden inmek bilmeyen "Muhteşem Yüzyıl", Kanal D'nin iki dizisi "Merhamet" ve "Kuzey Güney", Show TV'nin "Pis Yedili"si ve atv'nin "Alemin Kıralı" dizisi ve "Güven Bana" programı "Güldür Güldür" programının güçlü rakipleri.

Ancak "Güldür Güldür" programı güçlü rakiplerine karşı, eğlenci tadında komedi ve doğal ve eğlenceli skeçleri görmek isteyen izleyicilere çok iyi alternatif sağlıyor.

Ben şahsen FOX Türkiye'ye böyle güzel bir alternatif sundukları için teşekkürlerimi iletmek istiyorum ve oyuncuları da güzel performansları için tebrik ediyorum..

Konuyu retweet ettiği için sn. Doğa Rutkay'a teşekkürlerimizle

Başından beri çok güzel olan ama hiç iyi reyting alamayan bi program. Ben bayağı gülmüştüm. 5'er Beşer'de ve İnsanlar Alemi'nde.

Son düzenleme: