Gülcemal - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un MF Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Gülcemal'in tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın, senaristliğini Eda Tezcan'ın üstlendiği, Murat Ünalmış, Melis Sezen ve Ayda Aksel'in başrolünü paylaştığı dizi; Gülcemal ve Deva arasındaki acıklı aşk öyküsünü anlatıyor.

Gülcemal, yakında FOX'ta başlıyor!
https://twitter.com/x/status/1637859261119094803

Reactions: Angelica
Tam benlik dizi olmuş bu mutlaka izleyeceğim sadece keşke Murat sakallı olsaymış

Reactions: The_Erinch
Dizinin kadrosu: Murat Ünalmış, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel

Dizinin konusu:

Diziden ilk kareler:

Meliss çok güzel beee

Laa bizim Azize hanım yine bulmuş intikam yemini ettirip kıza acı çektiricem derken aşık olacak birini daha 🤣

Çok değişik konusu @The_Erinch izleyelim bunu bizde @Angelica
hele nikah masasına bıçak vuruyorrrrr çok etkilendim o sahnedeeee

Ben Cemallllllllll GülCemalllllllllllllllllll

Reactions: Angelica and Zeyno
bu dizi 2 yada 3 sezon sürerse gene ayrılır Murat Ünalmış.

Laa bizim Azize hanım yine bulmuş intikam yemini ettirip kıza acı çektiricem derken aşık olacak birini daha 🤣

Çok değişik konusu @The_Erinch izleyelim bunu bizde @Angelica

Yanlış anlamışsın bu sefer ondan intikam alınacak Gülcemali küçükken terk etmiş oda annesinden intikam almak istiyor

------

gızzz artık çift bastona geçtin.... bıyık sakala ne hacet...nefes alsın
😀😀 @Zeyno @xemrexxx

Daha karizmatik oluyor ya böyle süt çocuğu gibi duruyor

Öfff izlerken içim şişti hep aynı diziler hep aynı terane. Sonu da gelmiyor öyle dizilerin rahatlayalım yeter.

Omg sakami bu dizi? Asla böyle bir dizi beklemiyordum asiri derecede hayal kirikligi. Bu sezon en merak ettigim islerden biriydi, Yüz Yilik Mucize gibi buda büyük bir fiyasko BENCE.

Guzel bir tanitim. Izleyecegim diziyi