Gülben Ergen'i Çıldırtan Mesaj!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'e dün atılan twet ünlü şarkıcıyı şok etti.

Show Tv'de yayınlanan Gülben programında 269 gündür komada olan Berkin Elvan'a yer veren Gülben Ergen'e tehdit niteliğinde bir mesaj aldı.

''Pravakatörlüğü bırak Gülben.Milletin Acısını kullanma 3 tane çocuğun var.Sonra pişman olursun.'' mesajı Gülben Ergen'i çılgına çevirdi ve cevabını geciktirmedi.
''Bir anneyi, Bir kadını 3 çocuğu ile tehdit eden insan senden ve senin gibilerden hiç korkmadım hiç...'' notuyla Twitter'dan karşılık verdi.​

ben proglamı takip etmiyorum eğer twet atan haksız yere gülbeni tehdit ediyorsa ozaman allah belasını versin ama twet atan haklıysa gülben bu vefat olayıyla reyting yapmaya çalısıyorsa işte ozamanda gülbenin aynısından olsun 🙄🙄🙄

Wıhhh.😱Bu oyunları herkes yapıyor Fetullah oldun hemen.

Ama benim düşüncem yapmamıştır çünkü ciddi destek veriyor bu tarz halk olaylarına.

Wıhhh.😱Bu oyunları herkes yapıyor Fetullah oldun hemen.

Ama benim düşüncem yapmamıştır çünkü ciddi destek veriyor bu tarz halk olaylarına.
ben taraflı yazmadımkı cnm olayı bilmediğim için kim haksızsa belasını versin dedim haksız olanın versinde zaten bu çok hassas bir konu 😵😵😵

ben taraflı yazmadımkı cnm olayı bilmediğim için kim haksızsa belasını versin dedim haksız olanın versinde zaten bu çok hassas bir konu 😵😵😵

Benim biraz Beddua fobimn varda hemen atılıyorum.

Çok ağır olmuş çünkü eğer kötü ihtimali yapmışsa oda bir yönden haklı.
Aç kalacak yoksa.

Benim biraz Beddua fobimn varda hemen atılıyorum.

Çok ağır olmuş çünkü eğer kötü ihtimali yapmışsa oda bir yönden haklı.
Aç kalacak yoksa.
hahaha zıkkım yesin
butür vefat olaylarıyla reyting yapılmaz ailesi var çocuğun zaten o konudan kazandığı paralalar haram sayılır allah katında ona 😵😵😵

hahaha zıkkım yesin
butür vefat olaylarıyla reyting yapılmaz ailesi var çocuğun zaten o konudan kazandığı paralalar haram sayılır allah katında ona 😵😵😵

O zaman zıkkım yesin diyorum bende.
Çok acımasızım çünkü 3 çocuğu var.

O zaman zıkkım yesin diyorum bende.
Çok acımasızım çünkü 3 çocuğu var.
vlla ben haksız olan tarafa hiç acımam yani dilim baya sivridir hemcinslerim bile olsa haksızsa eğer onların tarafında olmam erkeklerden bile daha çok eleştiri yaparım kendi cinsime 🙂🙂

gülben cevabını vermiş, ruhu beş para etmez adama ..

bu tarz twit atan hırsız yalakası şarlatanlar çıkacaktır pekde ciddiye alınacak konular değil