Gülben Ergen'den, Mahsun Kırmızıgül'e Destek

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,286
Puanı
710
Güzel oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen'den Mahsun Kırmızıgül'e destek.

Gülben Ergen Instagram hesabında:

Mahsun Kırmızıgül'ün filmi 'Mucize' ilk iki haftada 1.440.718 kişi tarafından izlenerek gişede çok iyi sonuç almış durumda. Mahsun Kırmızıgül'ün daha önceki filmlerinin izlenme oranı ise şöyle; Beyaz Melek'le 2.032.000 seyirciye, Güneşi Gördüm'le 2 buçuk milyonun üstünde seyirciye, New York 'ta Beş Minare filmi ise 3.474.495 seyirciye ulaşmıştı.

İyi yapmış. Mahsun'a pek ayılıp bayılmam, ama ben de Mucize'yi bu hafta izlemeyi düşünüyorum.

Pazar günü Mucize'yi izlemeye gittim. Fakat bilet sırasına girdiğimde bilet kalmamıştı. Gittiğim diğer sinemalarda da sonuç pek farklı değildi. Filmi izleyemedim. Fakat bu hafta filmi ne yapıp edip izleyeceğimi söyleyip Mahsun Kırmızıgül'ü gönülden tebrik ediyorum..

Pazar günü Mucize'yi izlemeye gittim. Fakat bilet sırasına girdiğimde bilet kalmamıştı. Gittiğim diğer sinemalarda da sonuç pek farklı değildi. Filmi izleyemedim. Fakat bu hafta filmi ne yapıp edip izleyeceğimi söyleyip Mahsun Kırmızıgül'ü gönülden tebrik ediyorum..