Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu'nun Kumru ilçesinde açtı. Okulun açılışına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve vatandaşlar katıldı.
Ordu Valisi yaptığı konuşmada Gülben Ergen'i tebrik etti..
"Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gülben hanımefendiyi ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum. Böylesine güzel davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum. Özellikle sanatçıların toplumu bölmek değil, böylesine güzel hizmetler vesilesiyle toplumun emrinde olmasını bekliyor ve diliyoruz. Bizim ayrışmaya değil, bütünleşmeye ihtiyacımız var. Milletin değerlerine saldırmaya değil, milletin değerlerine sahip çıkmaya ihtiyacımız var. O yüzden gerçek sanatçılar bu millete hizmet edenlerdir. Bu vesile ile bir kez daha altını çizmek istedim."
Gülben Ergen Instagram hesabından paylaştığı açılış fotoğrafının altına:
"Kötülük yerine #iyilik Dedikodu yerine #üretim Yargılamak yerine #çalışmak Cevap vermek yerine #sükut yaşam felsefeniz olduğunda #hak yerini buluyor sonunda. Çünkü eğri yol çok, ama doğru tek. Teşekkürler ve şükürler olsun hayata ve ilahi adaletin gram şaşmayan terazisine.." yazdı.