Gülben Ergen ve Erhan Çelik Evlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
thumbnail_1411933992.jpg

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve televizyoncu Erhan Çelik evlendi.

Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 1012'de ayrılan Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu ünlü televizyoncu Erhan Çelik'le evlendi.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in nikah törenine yakın dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı.

Nikah Şirince'nin dağ köylerinden birinin asırlık konağında gerçekleşti. Nikah konsepti olarak ise taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

İşte düğünden bazı fotoğraflar:

gulben1.jpg

gulben3.jpg

gulben4.jpg

haberi duyduğumdan beri ne alaka demekten kendimi alamıyorum. :D neyse allah mutlu etsin ne diyelim

İkinci ahmet hakan dan ziyade ikinci akif beki. Kanal 7 sunucularının bu sarkici merakı nedir kardeşim)))) boylece kanal 7 ye zaradan sonra Gülben ergen de gelin geldi)))

Asil bu fotoğraf daha güzel.

erhan-celik.jpg

Erhan çelik 4 yıl önce atmış bu twiti demek kavgadan aşk doğar gerçekmiş)))

İlginç bir çift :X yani ilk duyduğumdan beri hala şaşkınım ve hiç uyumlu göremiyorum ama Gülben Ergen'i severim. O da eşini seviyorsa Allah mesut etsin. :)

Bu arada nikah iyi hoş, otantik de ama fazla sessiz yapmışlar basından kaçmak adına. Beren ve Kenan evliliği gibi olmuş, onları da hiç uyumlu olarak göremiyordum(k). :X