Gülben Ergen Rising Star Türkiye'den Ne Kadar Ücret Alacak?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Tv8'in yeni yarışma programı Rising Star Türkiye'de jüri olan Gülben Ergen'in ne kadar para kazanacağı belli oldu.

Ünlü şarkıcı bölüm başı 20 bin tl alacağı iddia edildi, haftada iki gün yayınlanacak yarışmada haftada Gülben Ergen 40 bin TL kazanacak.

2011 yılında Mustafa Sandal’la ‘Şıkır Şıkır’ şarkısına düet yapan Gülben Ergen bu şarkıyı Sandal’dan izinsiz albümüne alınca ikilinin arası açılmıştı. Sandal, Ergen’i mahkemeye vermişti.

Dava sonucunda Ergen, Sandal'a 12 bin 500 Tl tazminat ödemişti.İkilinin aynı koltukta yer almasının yarışmaya nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

Rising Star Türkiye 3 Ağustos Pazartesi Tv8 ekranlarında başlıyor.

gulben_ergen_emine_erdoganla_gorustum13712865750_h1038867.jpg

Gülben Ergenin ne kadar kazanacağı bilinmiyor ama gelişmeler FF'de olacak.

@Çiğdem- biliyormuydun bu olayı Mustafa Gülbene hırsız demiş. :X
ayy biliyorum tabikide cnm musti ve gülben hala kavgalılar yan mustinin gülbeni affettiği birşey henüz yok mustafa sandal konserlerde bile şıkır şıkırı gülbene olan nefretinden söylemek istemiyor bir konserinde hayranları şıkır şıkırı istedi musti de o şarkıyı artık söylemicem içimden gelmiyor diye tepki gösterdi gülben olayında ise baştan anlaştığımız kurallara uymadı mahkemeye verip haklı çıktım zaten gibi kelimeler kullanıyordukı o konuda musti haklı zaten 🙂🙂🙂

acun yine oyunlar peşinde ben bunları barıştırırım canlı yayında gelsin reytingler diye düşünüyordur musti gülben olayını kullanmak için gülbeni almadıysa bende birşey bilmiyorum :F:F:F

ayy biliyorum tabikide cnm musti ve gülben hala kavgalılar yan mustinin gülbeni affettiği birşey henüz yok mustafa sandal konserlerde bile şıkır şıkırı gülbene olan nefretinden söylemek istemiyor bir konserinde hayranları şıkır şıkırı istedi musti de o şarkıyı artık söylemicem içimden gelmiyor diye tepki gösterdi gülben olayında ise baştan anlaştığımız kurallara uymadı mahkemeye verip haklı çıktım zaten gibi kelimeler kullanıyordukı o konuda musti haklı zaten 🙂🙂🙂

acun yine oyunlar peşinde ben bunları barıştırırım canlı yayında gelsin reytingler diye düşünüyordur musti gülben olayını kullanmak için gülbeni almadıysa bende birşey bilmiyorum :F:F:F
Hahahahaha doğru Acun akıllı reyting için herşeyi yapar. :F

ben mustim için izlicektim zaten sevdiğin şarkıcının program sunmaıs çok güzel magazin haberi beklemene gerek yok her hafta görüyorsun ceceli juri olsa sende sevinirdin ayy ayrıca musti magazine falanda görünmeyi sevm,yor hatta bir şarkı söyleyip 3 yıl ortadan yok oluyor ben olsaydımıda söyleyip 3 yıl kayboluak diye korkuyordum acun sayesinde ka.amıcak bu sefer :A:A:A

Acun ile Öykü'nünde arası açık diye duymuştum ama programda bir şey olmamıştı:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961