Gülben Ergen "Rising Star Türkiye"de!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061

TV8'in iddialı yarışma programı Rising Star'a bomba transfer!

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Mustafa Sandal ve Demet Akalın'ın jüri üyeliğini yapacağı Rising Star Türkiye yarışmasının jüri üyesi Demet Akalın, yarışmadaki 3. ve son jüri üyesinin Gülben Ergen olduğunu duyurdu. Böylelikle Fuat Güner'in oturacağı iddia edilen son koltuk ünlü sanatçı Gülben Ergen'in oldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in yapacağı "Rising Star Türkiye" 3 Ağustos'ta TV8'de!​

Pek umutlandırmadı beni kadro. Mustafa Sandal'in iticiliği, Demet'in yapmacıkliği, Gülben'in suratsizligina rağmen yinede bekliyoruz.

Jüri fena değil gibi, bakalım reyting anlamında beklenen sonuçları alabilecek mi?

akıllı telefonlarımızın uygulamasından yarışmacılara canlı yayında anında oy gönderebiliyormuşuz. Keyifli bir yarişma olacak

Juriler pek kötü
Demetin herşeye ahahhihihih diye gülmesi
Gülmenin güzel türkçemizi koruyalım edalarındaki samimiyetsiz konuşma çabası
Mustafa eh işte!

Evet yarişma interaktif ama gelen oylara inanacakmıyım? Tabi ki inanmayacağim...Çünkü bu oylama sisteminin denemesi Tv8'deki aramızda kalmasın ve ütopya panaromada yapılıyor.Bu iki programda da özellikle panaromada 5dk'da bir soru soruluyor. Ki bu da söylenen şarkıların sürelerine eş değer nerdeyse! Acun eğlenceli kanalı ama hiç güvenilmez birisi!

Benim için jürilerde, sunucuda süper seçim olmuş. Merakla bekliyorum yarışmayı, ilk bölüme göre karar vereceğim.

Bence jüri iyi oldu, fakat sunucu beğenmediğim bir isim.

Gülben ve Mustafa'nın arası ne ara düzeldi ya? Şıkır Şıkır'dan dolayı davalıklardı. Kaçırdım sanırım haberleri...

Gülben Ergen çok sevdiğim sanatçılar arasında zaten. Gerek kişiliği ile gerek sanatçı kimliğiyle. Demet Akalın'da idare eder bir isim ama yarışmaya ne kadar uyum sağlar bilemiyorum. Gülüşünün de sosyal medyada baya bir yankılanacağını şimdiden duyar gibiyim.
Mustafa'yı O Ses'ten biliyoruz, pek eğlenceli bir kişilik değil... Açıkçası formattan bi haberim, pek fazlada umudum yok ama ilk bölümleri 4-5 seviyesinde gidebilir jurilerin ve uzun dönemden beri yayınlanan tanıtımların hatırına.