Gül Onat, "Lale Devri" Dizisinden Neden Ayrıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Uzun yıllardır Avşar Film ve Fox Türkiye'nin "Lale Devri" dizisinde rol alan başarılı ve usta oyuncu Gül Onat, hafta içi her sabah Kanaltürk ekranlarında yayınlanan "2. Sayfa" programına konuk oldu.

Sunucular Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sorusu üzerine Gül Onat, Lale Devri'nden ayrılma hikayesini anlattı. Dizinin sezonu bittiğinde yapımcı Şükrü Avşar Gül Onat'ı ofise çağırır ve diziye devam edip etmeyeceğini sorar. Onat, Kenan Bal ile asla ve asla oynamak istemediğini, ya 'İkbal'ı öldürmesi gerektiklerini veya öyle bir program hazırlamaları lazım ki Onat ve Bal bir araya gelmesinler.

Yapımcı Şükrü Avşar buna göre İkbal karakterini öldürdü ve Gül Onat ile yollarını ayırdı ve bu şekilde Gül Onat, uzun yıllar emek verdiği Lale Devri dizisine veda etmiş oldu..

atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_88d442e5afce41d2782df6998aafbca1._.jpg

Ekli dosyalar

• atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_88d442e5afce41d2782df6998aafbca1._.jpg
    atelevizyongazetesi_com_ProxyImage_88d442e5afce41d2782df6998aafbca1._.jpg
    16.7 KB · Hit: 814
Sabah programı ben de izledim gerçekten çok kötü etkilenmiş Gül Onat diziyi bırakması normal.

Adamı Asmalı Konak'tan beridir sevmem ama Gül Onat'ı severim.Acaba sorun neydi? Gül Onat Bugunun Saraylı'sında köyden gelen kızın bişeysi olarak karşimiza çıkarsa şaşirmam:X

Ben olsam ben de çalışmaya devam edemezdim o şartlarda. Umarım en kısa zamanda yeni bir projeyle ekranlara döner. :)

ahahaha. Pompy'nin yazdıkları reytingten kaybeder tam aksine, çünkü çok sanatsal 😛
Bu arada Kenan Bal çok mütevazi biridir aslında, magazinlere bu tür olaylarla yansıması üzücü. Bizim burada yaşıyordu ailesi, sık sık Küçükçekmece'de takılır. Selamlaşıyorum kendisiyle sürekli görünce :) Hiç öyle oyuncuyum tavırları yoktur.

bence ayrılması iyi olmuş , böyle bir dizide oynamamalı bence
kendisini daha iyi projelerde görmek istiyoruz 🙂🙂
ayrıca senarist diziden çıkan kişileri illa öldürmek zorunda mı ?
bkn: lale ,yeşim vs :T:

diziye etkisi yoktu ayrılmak için haklı bir nedeni de olmuş ooldu kendisi için hayırlısı olsun :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy