Gülşen'den Mustafa Sandal'a İddialı Şarkı: "Tesir Altında"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Müzik dünyası önümüzdeki günlerde yepyeni bir ortaklığa tanıklık edecek.

Son dönemde kendi şarkıları kadar başkalarına verdiği hit şarkılarla da çok konuşulan Gülşen, bu kez yeni şarkısını Mustafa Sandal için yazdı. Ozan Çolakoğlu da bu şarkının düzenlemesini üstlendi.

Mustafa Sandal, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu yaptıkları açıklamada şarkının 2013'ün en iddialı şarkısı olduklarını söyleyerek iddialı konuştular. Gülşen de yaptığı açıklamada Mustafa Sandal'a şarkı vermekten gurur duyduğunu belirtti.

Mustafa Sandal, geçtiğimiz yıl Poll Production etiketiyle "Organik" isimli albümünü çıkarmış fakat hem bu albüm yeterli ilgiyi görmeyince hem de şirketle çeşitli sorunlar yaşayınca DMC ile anlaşma imzalamıştı. Bu birlikteliğin ilk ürünü olarak "İki Tas Çorba" single çalışması ortaya çıkmış ve dijital ortamda sunulan şarkı beğeni toplamıştı. Mustafa Sandal'ın Gülşen imzalı yeni single çalışmasının birkaç hafta içinde yayınlanması bekleniyor.

Gülşen'in şarkısıysa iyi olur ama Mustafa Sandal'ın sesini beğenmiyorum ben.

Gülşen'in diğer şarkısı "Yatcaz Kalkcaz Ordayız" gibi sükse yapar umarım

Mustafa Sandal'ın tekrar çıkışa geçmesi için Gülşen iyi bir etken olacak. Gülşen zaten çok başarılı şarkı yapıyor. Haliyle Mustafa Sandal'a yarayacaktır.

Bekliyoruz bu yaza damga vuracak bir şarkı çıkmadı bence daha. Bu olabilir belki.

Merakla bekliyorum başarılı olacaktır Mustafa Sandal için iyi olmuş.

Mustafa'yı pek sevmem ama Gülşen'im yazdıysa güzel olur kesin şarkı

Baya iddialı konuşmuşlar bakalım nasıl olacak

Mustafa Sandal'ı ve Gülşen'i severim. Başarılı bir iş çıkacaktır

Adı çok güzel şarkının
İnşallah Gülşen backvokal yapmıştır

Gülşen birkaç güne çıkacak demiş.

Gülşen: Mustim ben tesir altindan çıkamıyorum. Sen?

Mustafa Sandal: bomba geliyor bombaaaa
))

Gülşen: Musti dilin neden tutuldu?
))