Gülşen

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Türk pop müziğinin başarılı temsilcilerinden biri.

Gerek şarkılarıyla, gerek çektiği kliplerle gerekse özel yaşantısıyla adından her daim söz ettirmiştir.

En popüler şarkıları: Be Adam, Of Of, İhanet, Ya Tutarsa, Yurtta Aşk Cihanda Aşk, Canın Sağolsun, Sakıncalı, Adı Aşk Sebebimin, Yapamazsan Yok, Karaböcükler, Su Gibi Geçerdi Zaman...

Son albümü "Önsöz" son zamanların en iyi albümlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. Albümde ön plana çıkan şarkılar: Bi An Gel, Ezberbozan, Bir Taraf Seç, Önsöz, Dillere Düşeceğiz, Tamamen Yanılsama...

"Bi An Gel" ve "Ezberbozan" kliplerinin ardından son günlerde "Önsöz" şarkısıyla karşımızdadır kendisi. "Önsöz" en başarılı şarkılarından biri kesinlikle Gülşen'in.
"Dillere Düşeceğiz" adlı Nazan Öncel şarkısını da harika yorumlamış Gülşen, ama cover olduğu için bu şarkıya klip çekmeyecek büyük ihtimal.
Albümünde boş şarkı yok gibi bişey. Umarım en az 3 klip daha çeker bu albümden...

Özellikle son dönemde müzik kalitesinde zirve yapmıştır. El attığı her iş gerçekten iyi. Yeni albümünü merakla bekliyoruz ama yine ertelendi 2013'e kaldı. :(

Şarkılarının sözleri çok saçma bence. Ama yine de dinlenilebilir. Sıradan bir popçu :)

Şarkılarının sözleri çok saçma bence. Ama yine de dinlenilebilir. Sıradan bir popçu :)
Bu yorumunu "Beni Durdursan Mı" albümünün henüz çıkmamasına bağlıyorum :T: :D

Bestecilere beste vererek kendini aşmış bir sanatçı bkz: Mustafa Sandal, Serdar Ortaç.

Bu yorumunu "Beni Durdursan Mı" albümünün henüz çıkmamasına bağlıyorum :T: :D

Bestecilere beste vererek kendini aşmış bir sanatçı bkz: Mustafa Sandal, Serdar Ortaç.

Çoğu şarkısında "Oooff oofffff" gibi nidalar atmasını sevmiyorum. :D

Evet son albümü daha iyi. :D

Bu yaz fena patlama yaşayan şarkıcı.:)

Kardan Adam en beğendiğim şarkısı şuan.:)

Şarkıları çok güzel ama illüminatiye yakıştıramadığım isimler arasında kendisi. :(

"Alt tarafı bir bakış değil miydi ama en yeşilinden?", "sözlerinden tanırdım kaybetsem seni meğer sustuklarınmış sahici olan", "allah aşktır sensin kalan geriye" ve "bir kibrit aleviyle başladı bir nefeslik, meğer orman yangını başlamış göremedik" gibi ve daha nice sözleriyle beni bensiz bırakan, rakip olarak gösterilen şahısların (demet akalın, hande yener vb) fersah fersah ilerisinde olan, çalkantılı özel hayatı ve erol köse belası yüzüne hakettiği yere yeni yeni gelmeye başlayan sezen aksu nun tahtının yegane varisidir bence.

Son düzenleme: