Gülşen, Rakiplerine Fark Attı!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Son birkaç yıldır söylediği şarkılar kadar verdiği bestelerle de adından başarıyla söz ettiren Gülşen 'beste fabrikası' olarak nitelendirilen ve birbirinden hit parçalara imza atan Soner Sarıkabadayı, Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl'a fark attı!

Bugüne kadar Hadise, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan gibi zirvedeki isimlere besteler veren Gülşen'in bir bestesi 50.000 TL!

Başarılı sanatçı bugüne kadar verdiği birçok hit parça haricinde Aşkın Nur Yengi, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Sibel Can için de besteler hazırladı.

Bir bestesine 50.000 TL alarak Sezen Aksu ve Nazan Öncel gibi duayenlere yaklaşan Gülşen'i 35.000 TL ile Sinan Akçıl, ve 30.000 TL ile Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç takip ediyor.

Diğerlerine oranla az bile alıyormuş ya da diğerleri fazla alıyor.

50.000 değil 500.000 bile yetmez onun bestelerine
))))))

gerçekten de iyi besteler yapıyor ve hakediyor o parayı

adı üstünde pop müzik
sinan akçıl-serdar ortaç pop (popüler) olacak şarkıları çok iyi yazıyor ama sadece popüler oluyor kalıcı değil
İkisinide dinlemiyorum açıkcası Sinan çok beste satıyor ama dediğin gibi uzun vadede hayır gelmez diye düşünüyorum.

Beste konusunda Tarkan'da iyidi diye biliyorum.

Sinan Akçıl'ın sesi çok kötü olsa da besteleri o kadar kötü değil. İyi besteleri ve sözleri var asıl sorunu şarkı söylemeye çalışması. Besteci olarak kalsa şu an çok daha saygın bir konumda olabilirdi.

@mrt-06 Tarkan iyi besteler yapıyor ama kendine kadar yapıyor dışarı pek vermiyor herhalde.

Bu aralar Sezen Aksu ve özellikle Nazan Öncel az şarkı yapıyorlar sanki eskiye nazaran. Yakın zamanda pek hatırlamıyorum birilerine şarkı verdiklerini.

Bülent Ersoy , Ajda Pekkan'a filan satıyordu galiba Tarkan aklımda öyle kalmış birçok meşhur şarkı Tarkan'ın....

tarkan bence bunların hepsini cebinden çıkarır