Gülşen Bubikoğlu Yıllar Sonra Kamera Karşısında !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Yeşilçam'ın başarılı kadın aktrislerinden biri olan Gülşen Bubikoğlu yıllar sonra ilk kez kameralar tarafından görüntülendi.

Bugüne kadar sayısız film ve sayısız oyuncuyla birlikte film çeken aktris uzun zaman sonra ilk kez Akmerkez'de dolaşırken farkedildi.

Aldığı kilolarıyla dikkat çeken oyuncu, kameraları farkedince ise koşar adımlarla oradan uzaklaştı.

Başarılı oyuncunun yıllardır Tv'de görünmemesi ise akıllara yeni bir soru işareti soktu ? Acaba yeni bir dizide ya da filmde yer alacak mı ?

İşte yıllar sonra görüntülenen Gülşen Bubikoğlu.

SYB9JyDR4bs54sdleLGTLyTY.jpg

Bir yerde görüntülenmesi yeni bir dizide yer alacağını göstermez.Kameralardanda kaçması kameralardan hala uzak olmak istediğinin göstergesi.

Şu an televizyondaki birçok kadın oyuncudan çok daha güzel bir kadındır.Yaşlanmasına rağmen hala çok güzel.

Türkan Şoray , Adile Naşit ve Hülya Koçyigit'ten sonra Yeşilçam'ın en önemli bayan oyuncularından birisiydi bence. Ah Nerede ve Delisin filmleri efsane oldu. Dizi değilde sinema filminde yer almasını isterim :)

BuraK post: 1387033' Alıntı:
Bir yerde görüntülenmesi yeni bir dizide yer alacağını göstermez.Kameralardanda kaçması kameralardan hala uzak olmak istediğinin göstergesi.

Şu an televizyondaki birçok kadın oyuncudan çok daha güzel bir kadındır.Yaşlanmasına rağmen hala çok güzel.
Yeni bir dizide yer alacağı sorusu benim aklıma geldi aslında yoksa öyle bir düşünce yok. Ben isterim gelmesini :D

denizz19 post: 1387035' Alıntı:
Yeni bir dizide yer alacağı sorusu benim aklıma geldi aslında yoksa öyle bir düşünce yok. Ben isterim gelmesini :D

Bir insanı dışarıda görüntüleyince nasıl yeni bir dizide yar alabileceğini düşünüyorlar anlamıyorum.:D

BuraK post: 1387039' Alıntı:

Bir insanı dışarıda görüntüleyince nasıl yeni bir dizide yar alabileceğini düşünüyorlar anlamıyorum.:D
O benim düşüncemdi diyorum ya. Kimse düşünmüyor. :D