- Reaksiyon puanı
- 13,228
- Puanı
- 1,060
Gülşen hep böyledir gardaşım. Şaşırtır 😉Superman ve Tesir Altında'ya çok şaşırdım. 😵
Gülşen hep böyledir gardaşım. Şaşırtır 😉Superman ve Tesir Altında'ya çok şaşırdım. 😵
Gülşen teyzenin her yerinden yetenek fışkırıyor gardaşım... Umarım hep şaşırtmaya devam eder...Gülşen hep böyledir gardaşım. Şaşırtır 😉
Aşkın Nur Yengi'ye ve Ajda Pekkan'a bir şarkı verdi onlar çıkacak. Hande ve Demet de istedi ama kendi albümüme çalışıyorum diye vermedi onlara.Son dönemde çok şarkı vermemeye başladı sanki.
Tarkan'a verse süper olurdu da kendi yazar o herhalde yine? /)Aşkın Nur Yengi'ye ve Ajda Pekkan'a bir şarkı verdi onlar çıkacak. Hande ve Demet de istedi ama kendi albümüme çalışıyorum diye vermedi onlara.
Tarkan'ın albümünde çoğu şarkının bestesi Tarkan'a sözleri başkalarına ait. Aslında ikisi bir araya gelse iyi olur ama olmadı bir türlü.Tarkan'a verse süper olurdu da kendi yazar o herhalde yine? /)
Aşkın Nur Yengi albümünü en az bir sene erteledi Gülşen şarkısı için ama ısrarla vermedi Gülşen.Aşkın Nur Yengi'ye ve Ajda Pekkan'a bir şarkı verdi onlar çıkacak. Hande ve Demet de istedi ama kendi albümüme çalışıyorum diye vermedi onlara.
Neden Aşkın'a şarkı vermiyor ki Aşkın çok kaliteli bir isim ben olsam şeref duyardımDemet Akalın - Hayalet ve Funda Arar - Bırakma Beni ilk mesaja eklendi.
Aşkın Nur Yengi albümünü en az bir sene erteledi Gülşen şarkısı için ama ısrarla vermedi Gülşen.Ajda'ya verdi o çıkacak. Demet de büyük çabalar sonunda aldı.
Bence de iyi olurdu ama onun için yazacak bir şeyler hissetmemiş demek ki.Neden Aşkın'a şarkı vermiyor ki Aşkın çok kaliteli bir isim ben olsam şeref duyardım
Tak Tak ilk mesaja eklendi.
Benim de en sevdiklerimden biri Piyango.Piyango şarkısını yine hatırladım iyi oldu dinledim.
Benim de en sevdiklerimden biri Piyango.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?