Güçler 20. Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,400
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
20.bolum
Ekip yaniyor

Sadik komiser ve ekibi uyurken polat alemdar ve ekibi yukarinin emriyle sadik komiser ve ekibinin kellesini ister ve
Tabi baskanim
Evde buyuk catismalar cikar sadik vurulur yavuz patlar ceren cem efecan avni zeyno yanar
Ekibi alarma veren eda ekip zarzor yetisir

Hastahaneye giden ekip hungur hungur aglar periler
Ates dustugu yeri yakar

Ali ozan amir ve ekibine kurulan pusu her yeri yakarlar Ali ozan amir ve ekibi kurtulur kacanlar olur yanan cocuklar olur hakan komiser ve ekibi kurtarir eda diger perilerin izinide bulur
Ekipte isler sarmaya baslar pakize 2014 teki dunyayi katanlik kaplasin diye sihir yapan kopyalar Cigdem oyuncakta olsam dunyayi ele gecircem yeni dikkatorunuz pakize geliyor Turkiye ,Turki devletleri ve islam devletleri
Duyun savun pakize geliyor artik hic sabah olmayacak otobus protestosu sirasinda silah cekip vururlar besiktas store ve feneriumu atese verirler
Hard diskler calinmistir mobeselerde kaset yoktur guvenlik kameralarini almislar
Olenler olur
Cumhurbaskani adayi edison partisinin bana karsi olan herkes olecek sende oldur
20.bolum sonu

Güzel olmuş

Bugun basliyordu kural kvp-medya yayinladigina gore bende yayinliyabilirim dedim cunkundaha bugun basladi haftaya cuma ve cumartesi bu
Halkinpolisi pszar ve pazartesi @mrt-06

hungur hungur alayan polisler)))

bu kısıtlama sana yaramış bence pompy daha kaliteli bir bölüm çıkarmışsın kısa videolarla süslemişsin brazda anlaşılır olmuş beğendim 😉😉