Güçlüler gününde Açılıma gönderme

Sezon finali ne olur

• süpriz

Oy: 0 0.0%
  • bu felaketler çoğalır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,349
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
9 bölüm
melteme büyük tuzak meltem beşiktas ilkögretim okulunu ziyarete gidecekten arabasının önünü kesip bayıltırlar g mailin önünde gmaile çöp tenekesinin içinde koyar ve benzin şişesiyle mumlara yaklastırır ve g- mail patlar ali ozan amir taksiye binerek tam okuluna gidecekten bir bakar fındıklıyı kapatmışlar polisler ali ozan amir çöpü açın resmi ekip ama bu berfin müdürle jehat müdür ali ozan amirim ali ozan amir berfin müdürle jehat müdür bu sercan başkomiser berfin yaralanmış fındıklıda bombalı saldırı sonucunda 50 41 den merkeze acil ambulans begüm komser çok kötü bir haberim var erkin amirde jehat la berfinde hastanede aleyna bu adam eşini almadan durmayacak belli oldu hayatımızı mahaf etti maadem biz ona tuzak kuramıyoruz bırakalım peşini begüm başkomiser o kadar kolay teslim olmak yok sonuna kadar savaşıcagız ali ozan amir öyle isterdi aklıma bir fikir geldi ben onun kılıgına girip yakalıcam adamı ali ozan amir iyi fikir arayın fırat güçlüoglunu tugrul demekti tuzak bu tuzaga pişman olcaksın ali ozan amir fırat güçlüoglunun mankenini yapar ve koyar ekip gelir aç kapıyı aleyna komser bomba patlar ali ozan amir yine tuzak sınava gidiyorum ben hastahaneye götürün fırat güçlüoglu bu akıllıca fikir kimden çıktı tugrul deneyci kimdenmi begüm yıldızoglu baskomiserden çıktı bodrum asayişinde baskomiser 50 40 tan merkeze dolapdereye acil ambulans 1 polis yaralı adı aleyna komser begüm komser hayır olamaz dilek güçlüoglu ne oldu begüm komserim begüm komser begüm yıldızoglu geldi akıllıca bir fikir verdi sonucundan bizden bir yaralı daha sürekli kaybediyoruz dilek güçlüoglu şu fırat güçlüoglumu onun avukatı aran aksoy tehlikeli bir avukat savcı en yakın arkadaşı tugrul deneyci belçin komser güvenlik kamerası planınız nasıl ortaya çıkmş görün dilek güçlüoglu bu tugrul deneyci begüm komser demekti o söylemiş planı fırat güçlüogluna
9 bölümün sonu

sakin bir bölüm oysa alışmıştık bombalara patlamalara
bu bölüm reyting yapmaz.

Az olay @pompy tek bir olayla olmaz. En az uc buyuk olay birbirinin icine degmeli ama en azindan polislerin elinin armut toplamadigini anladik. Ama bomba bir anda patliyor biraz pomba sahnelerine heyecan kat

Samsung GTi9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi