Güçlüler günü sezon finaline 5 bölüm kala

Sezon finali tahmininiz

• Dünya yanar

Oy: 0 0.0%
  • Evren yanar

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,340
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6 bölüm
nişantası hastahanesine saldırı
top kapı sarayını patlatıp aya sofyaya molotof kokteyi atarlar çıragan sarayı fsm köprüsüne bombalı saldırı anadolu hisarı ve rumeli hisarına çarlık bombası atarlar gökdelenler bu şiddetli saldırya dayanamaz yıkılrlar bakkallar ve barlar tekeller çin restaurantları yıkılır ali ozan amir acil ambulans 50 40 tan acil ambulans 23 ambulans bir polis baskomiser hüsnü savcı tugrul deneyci ne yaptın sen fırat güçlüoglu bey yanlış ekibin baskomiserine saldırdın amirleri ali ozan amir fırat güçlüoglu galiba tahminlerin hedefi belli arzen yıldızoglu liseden arkadaşım lisedeki arkadaşlarını bulur gencar ersin tarkan pakize ömür gencar eger ekibi geri çekmezlerseler bu süreç biter tekrar saldırıya geçeriz dursun hazırkaya dursun hazırkaya kim bu ekip birimi ne gencar asayiş dursun hazırkaya amirleri kim gencar ali ozan amir dur babası annesini aldattığı için annesinin soyadını almış annesinin adı basak güçlüoglu aleyna bu dursun hazırkaya dursun hazırkaya ali ozan amirim merhaba ali ozan amir istanbulu kan gölüne çeviren o oglun babasısın demi dursun hazırkaya elinizde hiç bir delil yok terörle suçluyorsunuz oglumu ali ozan amir ama yaptı hatta avni tv yi bile patlattı beşiktasın tarihi yandı ekibimden birisi ölümle savasıyor galatasarayın teknik direktörleri ve baskanları yaralı oyuncular pansumanda fenerbahce taraftarları ve bülent yıldırım hastahanede galatasaray lisesi patlatıldı baya bir ögrenci ve ögretmenler hastahanede 1 nartotikçi 1 gazeteci iki çocuk şubeden yaralı 1 de benim ekibimden yaralanan oldu zeki beşir müdür gel sana fırat güçlüogluyla ilgili bilgi vercem beşir müdür tamam fırat güçlüoglu ceylan güçlüoglu nerde kim koruyorsa hepsi yaralanır beşir söylemicem gencar yerini buldum bostancıda fırat güçlüoglu tamam geliyorum ömür hoşçakal ayca yldız oglu sanada bomba patlar
6
bölümün sonu

offf pompy
resmen çorba ya!

yazdığın yazıyı bir kendin oku anlayabiliyorsan ne mutlu sana

ne nokta var ne virgül heryerde bomba patlatmışsın kimkime bomba sokuyor belli değil ortalık kıyamet günü mahşeri kalabalık ama sebebi belli değil

Bu ne la heryer bombalanmış.

valla ben okuyamadım birinin özet geçmesini bekliyordum

Terör örgütünün işi intikam amaçlı izmir intikam lisesinin sahibi ve oğluda en ünlü Bir mafya

Pompy artık daha rel şeyler yaz her yeri nasıl patlacan bilgisayar da yapmaya kalksan yıllar alır. Senden artık hayatta olan yada olabilecek şeyler okumak istiyorum. Mesela babasına kızıp annesinin soy ismini alan çocuk gibi hikayeler yaz))

Var ama hepsindede siyaset var Biraz @destere

Bu zaten benim 2003 te gördüğüm rüya pardon kabus