Altıntaş film sunar
4 Bölüm
huzur evine saldırı
1 Sahne
Tuzla
Fırat Güçlüoğlu; bu da kim
Aran Aksoy; müdür çocuk şubenin müdürü
yanında çalışan müdür yardımcısı ve taci müdür
dudu amir ve betüş başkomiser
Fırat Güçlüoğllu hatırladım ama şimdi hiç bişey yapamazlar ancak asayiş yapabilir
2 SAHNE
Çocuk Şube
Beşir Müdür; 100 90 dan 50 40 200 de kod 121
Sahne 3
Devriye Minibüsü
Hüsnü bAşkomiser; hayır olamaz
Sahne 4
Çocuk şube Beyoğlu
Berfin müdür; ne oldu burda acil çocuk şubenin önüne acil 12 tane ambulans
sadık melek yaralanmış
Sahne 5 imam hatip lisesi
Ali ozan Amir; 50 41den 50 42 ye 32 de kod 121 ve 10 tane ambulans
Sahne 6
Polis aracı
Oguzhan müdür; yardıma geliyorum
Fatih amir; tamam melih akın sercan baskomiser ve çigdemi yollayın acil
Çigdem müdür çocuk şubeden korumasını rica ediyorum ceylanı
Ali ozan amir; çocuk şube koruyacak ceylan güçlüoglunu
adamlar hepsine saldırırsalar hata yaparlar
Sahne 7
Huzur evi
beşir komserin korucagını duyan onu korkutmak için ve yanındaki huzur evine türgaz kamyonuna bomba koyarak huzur evinin içine yollar türgaz kamyonununu huzur evinin kapısındaki cama çarpar ve bomba patlar
işler karışır diğer hedefleri oguzhan bagcılara baglı film stüdyosunun emniyetin platosu olan dizide ilk okul arkadaşı arzen yıldızoglu oynuyor
Sahne 8
Ata Film stüdyosu
Arzen yıldızoğlu bunu yapanı biliyorum fırat güçlüoglu fırat güçlüoglunu tanıyorum liseden arkadaşım lisedeyken izmirin altını üstüne getirdi 9 eylül üniversitesi hastahanesi bundan tam 20 yıl öncesinde 8 tane doktoru yaraladı izmirin inci kırhan lisesi altüst edilmişti izmir intikam lisesi ögrencisi fırat güçlüoglu intikam lisesi zaten babasınındı dursun hazırkaya yuzan belediyesinin başkanı
ali ozan amir ben ali ozan amirsem bunu yanlarına bırakmam isterseler avrupa birliği isterselerde ne bu süreç ne de nafta şuçlular dersini almalı
Oğuzhan müdür tamam anladıkta
arzen yıldızoglu ve o muhteşem yüzyıldaki Hürrem sultanın tuzaklarına benzer tuzaklar kuruyor Galatasaray lisesi bundan tam 24 yıl önce okulunu 35-0 yenmiş intikam için galatasaray lisesine bomba koydu
ikinci hedefi eskişehir - fenerbahce maçına hakemin üstüne bomba yollamak ve taraftarlarını yok etmek paraşütle bombalı hakemin üstüne yollar ve hakem yaralanır güvenlikçiler sesi duyunca sahanın içine koşarlar bunun sebebi gaziantep fenerbahce maçı 3-0 öndeyken 4-3 kaybetmesinden dolayı sinirlenen fırat güçlüoglu infaz listesine fenerbahce taraftarınıda koyar trübünlere atılan paraşütlü meşale ve bombalar maç seyircisiz devam eder polis gelir maç durur
Sahne 9
şükrü saraçoğlu
Ali ozan amir bu da kim böyle ortalığı kan gölüne çevirdi 3 günde
Aziz Yıldırım sizde kimsiniz
Aliozan amir ben asayiş ekibinin amiri ali ozan
AZiz yıldırım bunu yapan kim
Ali ozan amir bende fenerbahceliğim takımım için bulcam bu adamı
Aleyna oguzhan müdür arıyor seni ali ozan amirim
Ali ozan amir ne oldu oguzhan müdürüm
Oğuzhan bunu yapanı buldum
Ali ozan amir amir kim
Oğuzhan fırat güçlüoglu
beşiktaş stadyumu müzesine konulan bombayı patlatır ve oguzhanın yanındaki binayı patlatır
Ali ozan amir; orası neresi
Oguzhan müdür avni tv orda yayın yapıyor ne
savcı dilek güçlüoglu geçerken görür aleynaya haber verir ve belzayla gelir
acil butarafa 3 ambulans diğerleri sapa sağlam
Rezar gazetesinin yazarı Firüze eşi nartotikte polis olan Hisar komser ve ailesiyle restaurant için arabasına biner ama arabanın altına bomba koymuştur Fırat güçlüoglu olan olmuştur ve bomba patlar
4 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
tamam ne yapıyorsunuz
huzur evine saldırı
1 Sahne
Tuzla
Fırat Güçlüoğlu; bu da kim
Aran Aksoy; müdür çocuk şubenin müdürü
yanında çalışan müdür yardımcısı ve taci müdür
dudu amir ve betüş başkomiser
Fırat Güçlüoğllu hatırladım ama şimdi hiç bişey yapamazlar ancak asayiş yapabilir
2 SAHNE
Çocuk Şube
Beşir Müdür; 100 90 dan 50 40 200 de kod 121
Sahne 3
Devriye Minibüsü
Hüsnü bAşkomiser; hayır olamaz
Sahne 4
Çocuk şube Beyoğlu
Berfin müdür; ne oldu burda acil çocuk şubenin önüne acil 12 tane ambulans
sadık melek yaralanmış
Sahne 5 imam hatip lisesi
Ali ozan Amir; 50 41den 50 42 ye 32 de kod 121 ve 10 tane ambulans
Sahne 6
Polis aracı
Oguzhan müdür; yardıma geliyorum
Fatih amir; tamam melih akın sercan baskomiser ve çigdemi yollayın acil
Çigdem müdür çocuk şubeden korumasını rica ediyorum ceylanı
Ali ozan amir; çocuk şube koruyacak ceylan güçlüoglunu
adamlar hepsine saldırırsalar hata yaparlar
Sahne 7
Huzur evi
beşir komserin korucagını duyan onu korkutmak için ve yanındaki huzur evine türgaz kamyonuna bomba koyarak huzur evinin içine yollar türgaz kamyonununu huzur evinin kapısındaki cama çarpar ve bomba patlar
işler karışır diğer hedefleri oguzhan bagcılara baglı film stüdyosunun emniyetin platosu olan dizide ilk okul arkadaşı arzen yıldızoglu oynuyor
Sahne 8
Ata Film stüdyosu
Arzen yıldızoğlu bunu yapanı biliyorum fırat güçlüoglu fırat güçlüoglunu tanıyorum liseden arkadaşım lisedeyken izmirin altını üstüne getirdi 9 eylül üniversitesi hastahanesi bundan tam 20 yıl öncesinde 8 tane doktoru yaraladı izmirin inci kırhan lisesi altüst edilmişti izmir intikam lisesi ögrencisi fırat güçlüoglu intikam lisesi zaten babasınındı dursun hazırkaya yuzan belediyesinin başkanı
ali ozan amir ben ali ozan amirsem bunu yanlarına bırakmam isterseler avrupa birliği isterselerde ne bu süreç ne de nafta şuçlular dersini almalı
Oğuzhan müdür tamam anladıkta
arzen yıldızoglu ve o muhteşem yüzyıldaki Hürrem sultanın tuzaklarına benzer tuzaklar kuruyor Galatasaray lisesi bundan tam 24 yıl önce okulunu 35-0 yenmiş intikam için galatasaray lisesine bomba koydu
ikinci hedefi eskişehir - fenerbahce maçına hakemin üstüne bomba yollamak ve taraftarlarını yok etmek paraşütle bombalı hakemin üstüne yollar ve hakem yaralanır güvenlikçiler sesi duyunca sahanın içine koşarlar bunun sebebi gaziantep fenerbahce maçı 3-0 öndeyken 4-3 kaybetmesinden dolayı sinirlenen fırat güçlüoglu infaz listesine fenerbahce taraftarınıda koyar trübünlere atılan paraşütlü meşale ve bombalar maç seyircisiz devam eder polis gelir maç durur
Sahne 9
şükrü saraçoğlu
Ali ozan amir bu da kim böyle ortalığı kan gölüne çevirdi 3 günde
Aziz Yıldırım sizde kimsiniz
Aliozan amir ben asayiş ekibinin amiri ali ozan
AZiz yıldırım bunu yapan kim
Ali ozan amir bende fenerbahceliğim takımım için bulcam bu adamı
Aleyna oguzhan müdür arıyor seni ali ozan amirim
Ali ozan amir ne oldu oguzhan müdürüm
Oğuzhan bunu yapanı buldum
Ali ozan amir amir kim
Oğuzhan fırat güçlüoglu
beşiktaş stadyumu müzesine konulan bombayı patlatır ve oguzhanın yanındaki binayı patlatır
Ali ozan amir; orası neresi
Oguzhan müdür avni tv orda yayın yapıyor ne
savcı dilek güçlüoglu geçerken görür aleynaya haber verir ve belzayla gelir
acil butarafa 3 ambulans diğerleri sapa sağlam
Rezar gazetesinin yazarı Firüze eşi nartotikte polis olan Hisar komser ve ailesiyle restaurant için arabasına biner ama arabanın altına bomba koymuştur Fırat güçlüoglu olan olmuştur ve bomba patlar
4 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
tamam ne yapıyorsunuz
Son düzenleme: