Dede sevicilerin hepsi yok olacak…Terim sevdalılarını daha çok üzeceğiz.. @Tolstoyevski
Dede sevicilerin hepsi yok olacak…Terim sevdalılarını daha çok üzeceğiz.. @Tolstoyevski
Adana kebabı yer misin sayın Gs'li dostum..Dede sevicilerin hepsi yok olacak…
Zeytinli mi sayın Gs'li dostum...Adana kebabı yer misin sayın Gs'li dostum..
Bunu hiç beklemiyordum djsjsjdjjdjsZeytinli mi sayın Gs'li dostum...
Dede sevicilerin hepsi yok olacak…
Dede diyince aklıma yine öpüşen dedeler geldi... Değiştir konuyu değiştir...Adana kebabı yer misin sayın Gs'li dostum..
Haydaaaaa… @serhatt sen misin… @Maskeli FedaiDede diyince aklıma yine öpüşen dedeler geldi... Değiştir konuyu değiştir...
@Dosi hanım haklıymış, ah be @DarkLegenD…@Dosi hanımın @DarkLegenD analizi aklıma geldi..
50 yıl sonraki hâli olması mümkün...Haydaaaaa… @serhatt sen misin… @Maskeli Fedai
Gördüğüm en yanlış analizlerden biri...@Dosi hanımın @DarkLegenD analizi aklıma geldi..
Paramparçayız.. @DarkLegenD@Dosi hanım haklıymış, ah be @DarkLegenD…
Büyük bir hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum… @DarkLegenDParamparçayız.. @DarkLegenD
Rezilegend.. @DarkLegenDBüyük bir hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum… @DarkLegenD
Büyük bir hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum… @DarkLegenD
Bu iftiralarla itibarımı sarsmaya çalışıyorsunuz ama başaramayacaksınız...Rezilegend.. @DarkLegenD
Rezilegend.. @DarkLegenD
Biz hiçbir şey yapmadık, sen kendi kendine itiraf ettin…Bu iftiralarla itibarımı sarsmaya çalışıyorsunuz ama başaramayacaksınız...
Hepiniz izlediniz o videoyu, fırfırlık yapmayın...Biz hiçbir şey yapmadık, sen kendi kendine itiraf ettin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?