cnm bende yıl olarak 24 e girdim ama yıl olarak girdikten sonra doğum günün gelmesi gerekiyor doğduğunn ayda yeni yaşına girmiş olucaksın 🙂🙂🙂Evet 23 kendisiGerçi ben 21 e girdim de forum niye 20 yazıyoren azından giridm ama doldurmadım
Ooo kardeşim buralardamısınAnlatılmaz oo.)
Hiç anlamam yaş faktöründen herneyse 20-21 arasında bişiyiz işte )) yaşlandık iyicene onu bunu bırak hafi sen küçük gösteriyonda kurtarıyon erken çökmeyecen gerçi bende öyleiym biraz yaşlı olan düşünsün @xemrexxx (meryem gibicnm bende yıl olarak 24 e girdim ama yıl olarak girdikten sonra doğum günün gelmesi gerekiyor doğduğunn ayda yeni yaşına girmiş olucaksın 🙂🙂🙂
hahaha cnm şöyle anlatayım sana ben yeni yıla girdikten sonra doğduğun ay yeni yaşına giriyorsun evet şuan yıl oalrak 21 girdin ama hala 20 yasındasın doğduğun ayda 21 olucaksın 🙂 bana hala 16 diyenler varOoo kardeşim buralardamısın
Hiç anlamam yaş faktöründen herneyse 20-21 arasında bişiyiz işte )) yaşlandık iyicene onu bunu bırak hafi sen küçük gösteriyonda kurtarıyon erken çökmeyecen gerçi bende öyleiym biraz yaşlı olan düşünsün @xemrexxx (meryem gibi)
demek hala ergen gözüküyonhahaha cnm şöyle anlatayım sana ben yeni yıla girdikten sonra doğduğun ay yeni yaşına giriyorsun evet şuan yıl oalrak 21 girdin ama hala 20 yasındasın doğduğun ayda 21 olucaksın 🙂 bana hala 16 diyenler var
benim anneciğimde öyle 44 yasında ama rahat 35 gösteriyor bende öyle olucam bizim genler böyledemek hala ergen gözüküyon
Anladım gibihahaha cnm şöyle anlatayım sana ben yeni yıla girdikten sonra doğduğun ay yeni yaşına giriyorsun evet şuan yıl oalrak 21 girdin ama hala 20 yasındasın doğduğun ayda 21 olucaksın 🙂 bana hala 16 diyenler var
anneciğime böyle benim 44 yasında ama rahat 35 gösteriyor o yaş gurubundayken bende öyle olucam oyüzden hiç kafaya takmıyorum bizim genler böyle brazda genc gösteriyoruzAnladım gibi
Genç olmak daha iyi zaten tüm aktrislerimiz gençleşmek için bir ton para dökmüyormu? boşver en iyis ))
Allahtan daha ne isityorsun ?anneciğime böyle benim 44 yasında ama rahat 35 gösteriyor o yaş gurubundayken bende öyle olucam oyüzden hiç kafaya takmıyorum bizim genler böyle brazda genc gösteriyoruz
Olabilirdur bakalım napıyormuş mesaj atalım
abin benle yaşıt ozaman
Evet 23 kendisiGerçi ben 21 e girdim de forum niye 20 yazıyoren azından giridm ama doldurmadım
cnm bende yıl olarak 24 e girdim ama yıl olarak girdikten sonra doğum günün gelmesi gerekiyor doğduğunn ayda yeni yaşına girmiş olucaksın 🙂🙂🙂
Ooo kardeşim buralardamısın
Hiç anlamam yaş faktöründen herneyse 20-21 arasında bişiyiz işte )) yaşlandık iyicene onu bunu bırak hafi sen küçük gösteriyonda kurtarıyon erken çökmeyecen gerçi bende öyleiym biraz yaşlı olan düşünsün @xemrexxx (meryem gibi)
Gozlemci nettin sen 😱hahaha cnm şöyle anlatayım sana ben yeni yıla girdikten sonra doğduğun ay yeni yaşına giriyorsun evet şuan yıl oalrak 21 girdin ama hala 20 yasındasın doğduğun ayda 21 olucaksın 🙂 bana hala 16 diyenler var
Seni çekemeyen anten taktırsın veyahut ölsün be kardeşimmGayet samimi, eğlenceli bir FF'li. Kendisini severim ve umarım FF'de daim olur.Beni arkamdan çekiştiriyormuş bir ara çekememezlik yapıp, bununda hıncını alacağız tabi.
Abim asosyal pc başından kalkmak bilmyen dışa kapalı biriGozlemci nettin sen 😱
Bu Kıza abim var falan demeseydin keske artıkın pesini bırakmaz 😱
Seni napsin zati @Çiğdem- abin varken hem abin senin olgun versiyonun daha iyiAman aman benden uzak olsun ben asosyal yenge istemem )))
Görmeden mi )) neyse ben kendime istemiyorum zaten hem benim şey ettiğim var ))Seni napsin zati @Çiğdem- abin varken hem abin senin olgun versiyonun daha iyi
Neeey ! Kime sey ediyin bakiyim oda sana sey ediyimi 😱Görmeden mi )) neyse ben kendime istemiyorum zaten hem benim şey ettiğim var ))
Yok beaaNeeey ! Kime sey ediyin bakiyim oda sana sey ediyimi 😱
Seni çekemeyen anten taktırsın veyahut ölsün be kardeşimm
Abim asosyal pc başından kalkmak bilmyen dışa kapalı biriçiğdem alma zonu gerçi çiğdemde aynı ama neyse
ÖlmeyimSana demiştim ben orada şaşkaloz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?