FF gözlemci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet 23 kendisi
Gerçi ben 21 e girdim de forum niye 20 yazıyor
en azından giridm ama doldurmadım
cnm bende yıl olarak 24 e girdim ama yıl olarak girdikten sonra doğum günün gelmesi gerekiyor doğduğunn ayda yeni yaşına girmiş olucaksın 🙂🙂🙂

Ooo kardeşim buralardamısın

cnm bende yıl olarak 24 e girdim ama yıl olarak girdikten sonra doğum günün gelmesi gerekiyor doğduğunn ayda yeni yaşına girmiş olucaksın 🙂🙂🙂
Hiç anlamam yaş faktöründen herneyse 20-21 arasında bişiyiz işte )) yaşlandık iyicene onu bunu bırak hafi sen küçük gösteriyonda kurtarıyon erken çökmeyecen gerçi bende öyleiym biraz yaşlı olan düşünsün @xemrexxx (meryem gibi
)

hahaha cnm şöyle anlatayım sana ben yeni yıla girdikten sonra doğduğun ay yeni yaşına giriyorsun evet şuan yıl oalrak 21 girdin ama hala 20 yasındasın doğduğun ayda 21 olucaksın 🙂 bana hala 16 diyenler var

demek hala ergen gözüküyon

Anladım gibi

Genç olmak daha iyi zaten tüm aktrislerimiz gençleşmek için bir ton para dökmüyormu? boşver en iyis ))

Anladım gibi

Genç olmak daha iyi zaten tüm aktrislerimiz gençleşmek için bir ton para dökmüyormu? boşver en iyis ))
anneciğime böyle benim 44 yasında ama rahat 35 gösteriyor o yaş gurubundayken bende öyle olucam oyüzden hiç kafaya takmıyorum bizim genler böyle brazda genc gösteriyoruz

anneciğime böyle benim 44 yasında ama rahat 35 gösteriyor o yaş gurubundayken bende öyle olucam oyüzden hiç kafaya takmıyorum bizim genler böyle brazda genc gösteriyoruz
Allahtan daha ne isityorsun ?
valla ben bile isterim genç kalmayı
ama şuanda zaten kendimi çocuk gibi görüyorum
çok küçük gözükmek iyi değil heel ki bu yaşta ama ileride neden olmasın

Gayet samimi, eğlenceli bir FF'li. Kendisini severim ve umarım FF'de daim olur.
Beni arkamdan çekiştiriyormuş bir ara çekememezlik yapıp, bununda hıncını alacağız tabi.

Olabilir
dur bakalım napıyormuş mesaj atalım

abin benle yaşıt ozaman

Evet 23 kendisi
Gerçi ben 21 e girdim de forum niye 20 yazıyor
en azından giridm ama doldurmadım

Gozlemci nettin sen 😱
Bu Kıza abim var falan demeseydin keske artıkın pesini bırakmaz 😱

Gayet samimi, eğlenceli bir FF'li. Kendisini severim ve umarım FF'de daim olur.
Beni arkamdan çekiştiriyormuş bir ara çekememezlik yapıp, bununda hıncını alacağız tabi.
Seni çekemeyen anten taktırsın veyahut ölsün be kardeşimm

Gozlemci nettin sen 😱
Bu Kıza abim var falan demeseydin keske artıkın pesini bırakmaz 😱
Abim asosyal pc başından kalkmak bilmyen dışa kapalı biri
çiğdem alma zonu gerçi çiğdemde aynı ama neyse