Gözde Kansu "Veliaht" Programından Kovulmadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Caner Erdem ve Haluk Şirin'in yapımcılığını üstlendiği Production House imzalı "Veliaht" yarışmasında sunucu Gözde Kansu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eleştirileri nedeniyle görevine son verildiği konuşuluyordu.

Programın jüri üyelerinden Hande Yener buna göre kişisel sosyal medya hesabında; Gözde Kansu'nun hala programda olduğu ve sunuculuk yapmaya devam edeceğini söyledi.

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BWDqbuOCIAAp7vm.jpg
    31.3 KB · Hit: 670
yalanlama hande yenerden gelmiş .peki bu haberler nereden türedi

Kovulmadı mı?
Haberler yalan mıydı yani?

Son düzenleme:
hüseyin çelik işin peşini bırakmaz

Sunuculuğu yetersiz keşke kovulsaymiş

bence `kovuldu` sözü çok ağır duruyor
artık sunmayacak daha iyi

Hangisi doğru acaba çıkan haberlerden. Yarışmanın önüne geçti haberler yakışmadı..

Bence gitsin Gözde, hiç sunamadı programı.

Bu kadın çıktığında babam kanalı değiştiriyordu.

atv önce gözde kansuyu beceriksiz sunumu yüzünden kovdu ama hüseyin çeliğin haberi yüzünden hükümet kadını işten çıkarttı dedirtmek için atv geri adım atmış..

Programın sunuculuğunu yapamamış yorumlara bakarsak
Programdan kovulması program için daha iyi olurdu daha iyi bir sunucu bulmaları şart çünkü
Önce ki çıkan haberler bana yalan gibi geliyor

Sevilay Yükselir‏@sevilayyaziyor
atv yönetimi ile konuştum.Evet #veliaht ın yapımcısı Gözde Kansu'nun işine son vermiş.Fakat sebep kıyafeti değil performansının kötülüğü!+++

Sevilay Yükselir‏@sevilayyaziyor
Sunucu Gözde Kansu eğer #Veliaht ı sunmaya devam ederse bilin ki bunu Hüseyin Çelik'e borçlu!Şanslı kızmış vesselam
)

olayı bu twitler özetledi sanırım,bilmeyenler için sevilay yükselir atv grubunda sabah gazetesinde köşe yazarı a haberde program sunuyor

Beceremiyor bence.O programa daha iyi sunucular lazım