Gözde Kansu 'Medcezir' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1425670788.jpg

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir'e yeni bir oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir'e, son olarak Ulan İstanbul dizisine konuk olan Gözde Kansu dahil oldu.

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde; Gözde Kansu canlandıracağı Olcay karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Medcezir yeni bölümleriyle Cuma akşamları 20.30'da Star TV'de!

Yeni sezonda daha iyi ve iddialı bir seçim yapabilirdi. Ama büyük ihtimalle konuk oyuncudur, etkisi olmaz. :)

Dekoltesi yüzünden kovuldu diye destekliyorsun dimi :X

Bu kızın oyunculugunu beğenenlere şaşarım.Al Yazmalım dizisinin en büyük eksisi bu kızdır.
Al Yazmalım'dan bu kızın yüzünden nefret etmiştim. Yarışma programınıda sunamıyordu. Kesinlikle sunucu değişikliğine gidilecekti fakat Ak Parti sözcüsünün yaptığı açıklama bu olayın üstüne denk gelince kamuoyuna öyle yansıdı. :)

Tabii Hüseyin Çelik'in yaptığı açıklama doğru değildi onuda belirtelim. Sunucu kötü değişikliğe gidilecekti zaten onun karışması saçmaydı. :)

hayatımda gördüğüm en itici oyunculardan biri bu bayanı görünce direk kanalı değiştiriyorum nedense medcezir falan çoktan bitmiş bi dizi bu arada bitmiş okeye dönüyor o vasat ötesi senaristleriyle iyi dayandı yine :D

Mert'in babasına da gelmiş olabilir belki :D @sürgünüm
mert'in hayatına giricek dedin ya ona ne alaka dedim. :D selim için gelmiştir.
Özeti okumuştum. (b)

''Bu akşam yayınlanacak olan bölümde; Mert ve Uzay yaptıkları çizimleri çizgi roman olması için bir yayıneviyle anlaşacak. Yayınevinde yönetici olan Olcay'la tanışan Mert ve Uzay'ın projelerinde yaşayacakları fikir ayrılığı ekran başındaki izleyenlere renkli anlar yaşatacak. Heyecan dolu bölümde; Mert, hayatlarına Olcay'ın dahil olmasıyla hiç beklemediği sürprizle karşı karşıya kalacak''