Gözde Kansu Ayşe Arman'a Konuştu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,563
Puanı
1,060
Ayşe Arman'dan bir başarı daha.Daha önce Meryem Uzerli röpotajı ile gündeme gelen Arman bu kez Veliaht adlı yarışmadan kovulan Gözde Kansu ile sıcağı sıcağına röportaj yaptı.

Raportajda dekolte olayı başta olmak üzere pek çok konuya değinildi.
Önümüzdeki günlerde bu yazı çok konuşulacak gibi.

@OzaN @Forumdash @Yakamoz-Asi @denizz19 @mrt-06 @china_shangai @yatutarsa @Almila @dizi kolik @sokak sanati @yakup09 @sokak sanati

Ekli dosyalar

• ad.haber3.com_other_1_475.jpg
    32.9 KB · Hit: 402
  • ad.haber3.com_other_screenshot_1aaa.jpg
    36.2 KB · Hit: 342
ya siyasetçiler bu işlere niye girerler ki bırakın insanlar nasıl giyinirlerse giyinsinler kime ne seyretmek istemiyorsan zapla nedir bu şimdi hiç hoş olmadı

Neden karışıldığının bile mantık bir açıklaması yokken konu uzadıkça uzuyor.

Yazık oldu kıza. Atv değil de başka bir kanalda olsa devam ederdi kesin sunmaya. Reytingleri kötü etkileyecektir ayrılması. Bu arada iyi iş çıkarmış yine Ayşe Arman.

Kiyafette bisey yoktu ama Allah askina bidaha sunuculuk yapmasin

Gözde Kansu bir daha sunuculuk işine bulaşmamalı.

Kadin hakli kardesim! Sayin basbakan defalarca görüstügü Hülya Avsar'a neden birsey demiyor? Hülya'nin dekolteside bundan altta kalir degil

Röportajı okudum ve sonuna kadar haklı buluyorum Gözde Kansu'yu..

Atv tarafını belli etti yazık gerçekten ne hallere geldik

Yarişmayı izlemeyenler dekolteye yorum getirmiş.Gidin yarişmayı izleyin berbat sunum sempatikliği antipatikliğe dönüştüruyor.Roportajın tamamını okumadım, eğer sunum performansını yorumladiği kısım varsa onu da koysaydın @xemrexxx

atv'nin yandaş medya olduğunda hemfikiriz
ama bu kızın performansının beğenilmemesinden dolayı işine son verildiğinden de eminim
gözde kansu hakkında twitterda cumartesi inanılmaz derecede kötü yorumlar vardı
hürriyet gazetesi ve ayşe armanın bunu fırsat bilip çalık grubuna hücum etmesi hiç yakışık almadi
çünkü daha dün erman toroğlunu kovdular

Sunumu kötüydü bence de. Ama dekolte yorumu da saçma ve gereksiz.. Bence yine ayrılırdı yarışmadan bu yorum yapılmasaydı ikisinin üst üste gelmesi kötü oldu.

o kadarda abartılı degıldı aslında da anlamadım bende

Çok kötü sunuyordu bence ama dekolte gerçekten saçmaydı.Kıyafetinde hiç birşey yoktu.Ondan daha açık giyinen sanatçılara kimse ağzını açıp birşey söylemiyor..