Gözde Duru Kösem Sultan Son Elemesinde Elendi!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Star Tv ekranlarının yeni sezon iddialı projelerinden olan ve Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Tims Productins'un yapımcılığını üstlendiği dizide Kösem Sultan karakteri için finale 2 oyuncu aday gösterildi.
En son Boynu Bükükler dizisinde yer alan Bensu Soral Kösem Sultan seçildi ve en son Al Yazmalım, Deniz Yıldızı dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Gözde Duru finalde elendi.
Gözde Duru elenmeseydi Kösem Sultan olacaktı.

yeter elen ayrı reklam seçilen ayrı reklam.

aman ne büyük olay sıktı şu dizinin haberleri tutmaz NET

aman ne büyük olay sıktı şu dizinin haberleri tutmaz NET

tutmazmı ne yaptın takasım ya tarihin önemli insanlarından
tutacak bak göreceksin

yeter elen ayrı reklam seçilen ayrı reklam.
herşeyde reklam olmalı değilmi yanlış düşünüyosun
dizi yapılacaksa reklamı yapılmalı reklam olmasa diziyi
oyuncuları nerden bileceksin
bir kerede olumlu yorumunu okusak keşke🙂

herşey reklama bağlanır zaten iyi düşünün biraz ya

reklamın da ahlaki var. bir dizide olmayacak kişi üzerinden reklam yapılması etik değil. sen kendi oyincunla reklam yap izleyen izlesin. bu ne ya gına geldi hergün hergün saçma sapan haberler

ve not :her elestirime bir eleştiri yapmak zorunda değilsin))) rahat ol))

Tarihin en önemli insanlarindan ama bizim senarist bozuntularinin nasıl yazdıkları önemli Hurremi ne hale soktular İnşallah Kösem Sultana Hürrem Sultana yapıldığı gibi işkence yapılmaz ama ihtimal dahi yok yine dekolte mekolte sanki hic haremden cikmiyormus gibi gösterilecek seyret gör

---Tapatalk---

tabii reklamın ahlakı var ama burda ne ahlaksızlık var söylermisin bana
kız seçilmemiş sen reklam diyosun ne ahlaksızlığı var burda şimdi
bence ortada reklam falan yok kız sadece seçilememiş onun haberi
illa reklammı olması lazım gına geldiyse okuma sende haberleri😉

benim senin oyuncuların olmaz hayran olduğumuz sevip sevmediğimiz
oyuncular var senin benim oyuncu demek olmaz bence

rahatım ben kendi düşüncemi söylüyorum sadece🙂

yukarda reklam olduğunu kabul ettin şimdi ne reklamı diyorsun)) sırf bana muhalefet için yorum yapıyor gibisin)) ayrıca Allah aşkına bu haberi kim uçurmuşum olabilir. kimin işine yarar. Son sözüm hakim bey)))

yanlış anladın ben birşeyi kabul etmedim
ahlaklı reklam olsun dedin bende olur dedim
kabul etmedim reklam olduğunu

Her şeye bu kadar olumsuz ketum olmak zorunda mısın? Tek sana demiyorum bu sözümü ama nye reklam olsun ben bu haberi Gözde Duru sayfasından aldım. Bu kadar zıt negatif enerjili olmayın lütfen yoksa çevrenizde kimse kalmaz forum için söylüyorum gerçek hayatını bilemiycem. Sadece bir öneri benden.

sağol tavsiyen için.)) bu açıkça reklam. ayrıca bir şeye reklam demek neden kötümser olsun ki. insanlar reklam yapacak ki dizileri izlensin.

@OzaN cığım niyetleri okuayabiliyor musun niyetleri ben okuyorum valla 3 yıldır aynı saçma mesajlar ne de olsa değişen bir şey yok
))

neyse my yayınlandığı 139* haftanın 138 inde en çok haber olan dizi oldu devamı olan dizi de bunu devame ttirecektir
bu durum zoruna gidecek olanlar gazetelerden,internet sitelerinden,forumdan uzak dursun şimdiden söyleyeyim

yemişim önemini ya tutmayacak göreceksin