Her kesin gözümü?Güneş gözlüğü yada renkli bir şeye bakınca değişir)))
Renkli gözlük takarsan herkesin değişiyor)) renkli cisme bakınca göz bebeği cismin rengini alıyor doğal olarak o zamanda değişir. Açık renklilerde bu daha belirgin .Her kesin gözümü?
Bende çok koyu kahverengi o yüzden benim gözümde anlaşılmazRenkli gözlük takarsan herkesin değişiyor)) renkli cisme bakınca göz bebeği cismin rengini alıyor doğal olarak o zamanda değişir. Açık renklilerde bu daha belirgin .
3. Bir olasalik flashli fotoğraf çekilirken flasha bakan herkesin gözünun rengi kırmızı oluyor)))
Yani)))Bende çok koyu kahverengi o yüzden benim gözümde anlaşılmaz
Sen arabaya bakiyosun lo araba renklimiydi 😱kara benim gözler ama çevrem bayılıyor vlla gözlerime 🙂
🙂🙂
🙂
evet @beyazsoy haklı profil resmimde olduğu gibi renkli cisimlere baktığımda daha hoş daha açık bir renk olusuyor seviyorum gözlerimi
vlla hiç hatırlamıyorum nerde olduğumu bile okadar foto çekiyorumkı yanı 🙂Sen arabaya bakiyosun lo araba renklimiydi 😱
Ama @destere bu fotografi hatırliyor arabadaki çocuk destereymis ve seni o gunden beri seviyomus...vlla hiç hatırlamıyorum nerde olduğumu bile okadar foto çekiyorumkı yanı 🙂
🙂