Yine aykırı yorumu yaptın, bir şey çok gündemdeyse ona gıcık kapıyorsunEşref Rüya'da karakteri gereksiz abartılı oynadığını düşündüğüm oyuncu.
Neyse ki ceza almıyor.Yine aykırı yorumu yaptın, bir şey çok gündemdeyse ona gıcık kapıyorsun
Konuşma tarzı, jest ve mimikleri vs. abartı duruyor. Aynı şekilde Çağatay'ın da.Yine aykırı yorumu yaptın, bir şey çok gündemdeyse ona gıcık kapıyorsun
Cezalık bir şey demedi ki canımNeyse ki ceza almıyor.
Biraz abartı olacak elbet, bu sayede tutuyor diziKonuşma tarzı, jest ve mimikleri vs. abartı duruyor. Aynı şekilde Çağatay'ın da.
Göz mü yumuyorsun ?Cezalık bir şey demedi ki canım
Biraz abartı olacak elbet, bu sayede tutuyor dizi"Sadelik" reyting getirmez ki
Çağatay da Görkem de karakterlerine farklılık kattıkları için tebriği hak ediyorlar bence
"Gereksiz abartılı" ceza gerektirmezGöz mü yumuyorsun ?Ooooooo çok kritik
Vallahi yok öyle bir şey haa almasını istediğim biri var ama o bu değil.Kuru iftira"Gereksiz abartılı" ceza gerektirmezKendin cezalar alıyorsun diye herkesin de hemen almasını istiyorsun
O kişi @xemrexxx mi?Vallahi yok öyle bir şey haa almasını istediğim biri var ama o bu değil.Kuru iftira
Benimkiler kör göze parmak sokmak sınıfına mı giriyor ?
Oooooooo sende herşeyi biliyorsun be kardeşim.O kişi @xemrexxx mi?
Sen her aklına geleni yazdığın için ceza alabiliyorsun. Her aklına geleni yazmamalısın önce ölçüp biçmeli ve tartmalısın
Belki Görkem sohbeti yapmak istiyorum onla daOooooooo sende herşeyi biliyorsun be kardeşim.Etiketsiz yazsaydın damlar ansızın uğraşmam.
Yap canım konu döner dolaşır bana girer huyunu biliyorum bak üç harfli kelimeyi kullanmadım .Belki Görkem sohbeti yapmak istiyorum onla daEtiketsiz gelmeyebilirdi
Aferin, frenle kendini işte böyle her zamanYap canım konu döner dolaşır bana girer huyunu biliyorum bak üç harfli kelimeyi kıllanmadım.
Sansürlü de tadı çıkmıyor kiAferin, frenle kendini işte böyle her zaman
O kişi @xemrexxx mi?
Sen her aklına geleni yazdığın için ceza alabiliyorsun. Her aklına geleni yazmamalısın önce ölçüp biçmeli ve tartmalısın
12.melun kulumuz akıllanmadı gittiOooooooo sende herşeyi biliyorsun be kardeşim.Etiketsiz yazsaydın damlar ansızın uğraşmam.
Pusat Çakır’ın ölürken yalvarması karaktere yakışmadı sanki?Memati'ye yaptığı yamukluk hariç severdim şahsen.
Senaristler değil Necati ŞaşmazPusat Çakır’ın ölürken yalvarması karaktere yakışmadı sanki?
Senaristler “Çakır” soyadını itibarsızlaştırmak istemişler gibi.
Necati Şaşmaz ne kadar didinirse didinsin Çakır > PolatSenaristler değil Necati Şaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?