Görkem Sevindik ve Nilay Deniz 'Kırmızı Kamyon'la İlgili Konuştu!

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,847
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
EurhH19XEAIM11x.jpg

Show TV'nin yeni dizisi 'Kırmızı Kamyon'un oyuncularından Görkem Sevindik ve Nilay Deniz, Milliyet Gazetesine konuk oldu!

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, başrollerini Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş ve Fatih Al'ın paylaştığı dizi izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Dizide İtfaiyeci Uğur karakterine hayat veren Görkem Sevindik ve Avukat Yonca karakterine hayat veren Nilay Deniz, Seyhan Akıncı'nın sorularına yanıt verdi:
Dizide partner olarak izleyeceğiz sizi… Tanışıyor muydunuz önceden?



Görkem Sevindik:
Nilay ile tanışmıyorduk fakat enerjimiz tuttu diyebilirim. İkimiz de pozitif, sosyal insanlarız. İnanıyorum ki aramızda çok güzel bir uyum sağlayacağız ve bu uyumu ekrana yansıtacağız.

Nilay Deniz: Görkem’le karşılaşıyorduk ama iş yapma fırsatımız olmamıştı. “Kırmızı Kamyon” bizi bir araya getirdi, çok da keyifli başladık. Güzel enerjilerimizi beraber seyirciye yansıtacağımıza eminim. Çok beyefendi ve eğlenceli bir partnerim var. Oldukça uyumluyuz ama takdir seyircinin tabii...

“Kırmızı Kamyon”a evet dedirten ne oldu? Nasıl bir karakteri canlandıracaksınız?

Görkem Sevindik:
Tercih etmemin sebebi çok iyi bir hikayesinin olması ve izleyen her yaş grubuna hitap etmesinin yanı sıra gözümüzden kaçırdığımız gizli kahramanların hayatlarını anlatmasıydı. Dizinin hikayesi beni çok heyecanlandırdı. Sadece kahraman itfaiyecilerin hayatını anlatan bir iş olmayacak; içerisinde polisiyeden aşka, nefretten cesarete birçok şeyi de barındıracak.

Nilay Deniz: Farklı bir iş “Kırmızı Kamyon” bunun cazibesine kapıldım diyebilirim. Okumaktan, üzerine düşünmekten keyif aldığım bir dizi. Yonca karakteri de çok güçlü bir karakter. İşinde başarılı bir avukat.
Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.
Kaynak:milliyet cumartesi
 
Son düzenleme:

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,551
Reaksiyon puanı
56,791
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Son fragmanda Uğur'un hikayesine dair baya şey öğrenmiştik, umarım Yonca o acı hikayelerini unutturur Uğur'a. :( Çok iyi ikili olacaklarını düşünüyorum. :Z
 
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: Zeyno and Angelica