Görevimiz Tehlike 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Görevimiz Tehlike 6’nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

mission-impossible.jpg

Başrolünde Tom Cruise‘un yer aldığı Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible 6) altıncı film ile geri dönüyor.

1996 yılında başlayan, aksiyon denince akla ilk gelen filmlerden biri olan Görevimiz Tehlike için 2017'nin ilkbaharında motor denilecek ve film 28 Temmuz 2018'de vizyona çıkacak. Film yönetmende değişiklik yapmayarak, yola Christopher McQuarrie ile devam edecek. Burada Cruise'a Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Simon McBurney ve Rebecca Ferguson gibi isimler eşlik edecek.

Yeni Görevimiz Tehlike seriyi nasıl bir noktaya getirmiş olacak 2018’in ortasında hep birlikte göreceğiz.

Orijinal formatta oku

Rebecca Ferguson (Ilsa Faust), dövüş sahneleriyle bu zamana kadar gördüğüm en iyi kadın dövüşçülerinden biri, en çok onunla yola devam edilmesine sevindim. Daha önce serinin 5 filmini de izledim, bunu da merakla bekliyorum tabi ki.

ahh ahhh ilk çıktığında 5 yaşındaydım 20 yıl olmuş bu zaman dedikleri şey gerçekten çok acımasız ne olduğunu anlayamadan yaşlanıp gidiyoruz ayoll
:( :( :(

ahh ahhh ilk çıktığında 5 yaşındaydım 20 yıl olmuş bu zaman dedikleri şey gerçekten çok acımasız ne olduğunu anlayamadan yaşlanıp gidiyoruz ayoll
:( :( :(
Kabul ediyorsun yani yaşlandığını ve muhtarın başına kaldığını? :A Görevimiz Tehlike 7 ve 8'i de görürsün sen bu gidişle. :D

Kabul ediyorsun yani yaşlandığını ve muhtarın başına kaldığını? :A Görevimiz Tehlike 7 ve 8'i de görürsün sen bu gidişle. :D
hahah aa yok aslında hala genciz tabikide ama çevremde nerdeyse 90lı yıllarda çocukluk yaşamız gençler bulmak artık zorlanıyorum insanda bir kendine soruyor bizmi yaşlanıyoruz diye :F :F :F