Görevimi Bırakıyorum.

bu şarkıyı duyduktan sonra kararımdan vazgeçtim iyi geceler 😛

Siz Gidemezsiniz Bu Konuda Bahse Girerim.. Hem Benden onay Aldınız mı da ayrılmayı düşündünüz siz ? İnsan Bi Sorar... Yazdım Bunu Bi Kenara Beni Ezip Geçtiniz Demekki...

estağfurullah abi,şu an forumda en saygı duyduğum kişilerin başındasın,seni yok saymak haddime olamaz
o gün online olsan mutlaka sana danışır fikrini alırdım...

bu sefer ciddi ciddi gidecektik ama yoğun ısrar ve ozan'ın pmleri sayesinde kaldık
her işte bir hayır vardır demek ki zamanı gelmemiş henüz.

Emekli olmak kopmayı gerektirmiyor Kardeşim.. He Bu Tabiki Bırak Yöneticiliği Emekli Ol Değil Tabi Ama Hani Emekli de olsan Artık Fena olmaz dinlenme zamanın geldi
Gençlerin önünü aç

@25 çok denedim ozan izin vermedi
bu sefer tekrar denicem onu,belki bu kez olur 😛 en azından süper mod olarak devam ederim.

Emekli olmak, süper mod. olmak ya da co-admin olarak devam etmek senin kararın ama burada ol yine bize yeter

önce süper mod ordan da emekli.sonra yönetici olmam bir daha muhtemelen.

Siz Gidemezsiniz Bu Konuda Bahse Girerim.. Hem Benden onay Aldınız mı da ayrılmayı düşündünüz siz ? İnsan Bi Sorar... Yazdım Bunu Bi Kenara Beni Ezip Geçtiniz Demekki...
Fikrini o an için alamadık kusura bakma abi ama hani öyle bi zaman olur artık canına tak eder ya o misal olmuştu bizimkisi. aniden aldık kararı ama uygulamaya geçiremedik ozan sayesinde..