Görüş Günü Kadınları Dizisi Harcanacak !

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284

Bugün ki yazımda FOX Türkiye ekranların da Pazartesi akşamları ekrana gelen başrollerini Yıldız Çağrı Atiksoy , Nesrin Cavadzade , Semra Dinçer ve Şenay Gürler'in paylaştığı pazartesi akşamları ekrana gelen ve oldukça büyük bir bütçe ayrılan NTC Medya'nın yeni dizisi Görüş Günü Kadınları dizisinin üzerinde durmak istiyorum.
Dizi başlamadan önce dizinin tutmayacağına adım kadar emindim , dizinin ilk bölüm reytinglerinde yanılmadığımı anladım ancak bir gün FOX ekranlarında diziye denk geldim ve izlemeye başladım.

Ön yargılı olduğum için kendime gerçekten çok kızdım , inanın abartmadan söylüyorum sezonun yeni başlayan en iyi 5 dizisi arasında !

Dizinin müzik seçimlerine kısaca değinmek istiyorum. Uzun zaman sonra beğendiğim diziler hariç başka bir dizinin müziklerini bu kadar beğendim , adeta insana oradaki duyguyu yaşama hissi veriyor.

O kadar etkileyici bir senaryoya sahip ki , neden daha önce izlemedim diye hayıflandım. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ise çoğu sahnede gözlerim doldu. Semra Dinçer öyle bir oyunculuk performansı gösterdi ki gözlerimi FOX ekranlarından alamadım !

Gelelim böyle etkileyici bir hikayeye sahip olan dizinin tutmama sebebine ;

FOX bu sezon farklı bir taktik ile dizilerini hafta içi 22.15'te başlatma kararı aldı. Eski dizileri neyse ancak yeni dizilerini adeta ateşe attı. Görüş Günü Kadınları başladığı bu yanlış saatte takip edilemedi ve tatil olduğu için çoğu kişi dizinin tekrarlarını da takip edemedi.

FOX Türkiye diziyi başka bir güne alır mı bilmem ancak bu gidişle dizi harcanacak ve dizi biterse FOX Tv'de benim için bitecek. Bu kadar açık ve net konuşuyorum çünkü ; Görüş Günü Kadınları FOX Tv'nin birçok dizisinden çok daha kaliteli. Bir çok diziyi bir kenara bırakın ekranda onlarca bitmesi gereken dizi varken bu dizinin harcanması çok büyük bir hata olur !

Benden size son bir tavsiye sizler de benim gibi pişman olmak istemiyorsanız diziye bir şans verin.

ALMİLA

ÖZEL HABER

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_c_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_1175462_428645353918545_1072795530_n.jpg
    52.9 KB · Hit: 834
bu diziyi batiran fox ve yapimci oldu.
avşar film karagul dizisini harcamamak için tavrini koydu dizi 20:00 yayinlanacak , NTC de boyle yapacakti.
fox ta akil varsa boyle agir bi dram dizisini 22:30 niye koyarsin ki?
karadayi (kaliteli bir dizi allahi var) onca uzun reklam dan sonra izleyen izliyiciye hal mi kalir yine dram izlesin.
pazartesi zor bir gun Gulse birsel bile afaladi. eglence isteyen OSESi izler, dram seven KARADAYI.
pazartesi gunu orta dram (agir degil) + su gibi akan + malzemesi bol olan bir yapim gerek mesela fatih.
bu dizi pazarin mali saat 20:00 de yada sali 20:00

Semra Dinçer Twitter hesabında paylaşmış konuyu @Almila

Bence saatiyle pek alakası yok. Dizi başarılı olsaydı olurdu. Ama bence sonradan artış yaşayacaktır.