Görüş Günü Kadınları İçin Umut Var Mı?

• Kullanılan toplam oy
    13

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,828
Puanı
1,060

Sizce yükselebilir mi dizi bu saatten sonra, yoksa biter mi?

ai.radikal.com.tr_480x325_2013_09_08_fft64_mf1635796.Jpeg

Ekli dosyalar

• ai.radikal.com.tr_480x325_2013_09_08_fft64_mf1635796.Jpeg
    ai.radikal.com.tr_480x325_2013_09_08_fft64_mf1635796.Jpeg
    30.9 KB · Hit: 35
Ocak Ayina kadar idare eder kanali Ama ocak sonrasi fox yayinliycagini sanmam

Bence 19:45 gibi başlamalı ve Karagül'den önce yayınlanmalı. Karagül özetsiz 21:00'da başlamalı.

Dizinin toparlanması için Çocuklar Duymasın saçmalığının bitmesi ve dizinin erken başlaması gerekiyor. Saati değişmediği sürece dizinin toparlanması imkansız :(

dizi artik epey bir bolum gitdi bir cok kisi boyle bir diziden haberi yok veya hic izlemedi..simdiden sonra karagul gibi guclu bir dizinin reklam aralarinda bol bol fragmaninin verilmesi ve tekrarlarinin verilmese durumunda belki umut var...simdiki durumundaysa final cok yakin :(

Çocuklar Duymasın Çarşamba tek gün yayınlanmalı dizi hergün günlük olarak harcanıyor.

Görüş Günü Kadınları yükselemez artık. Tutmayacağını tahmin etmiştim. O kadar emek boşa gitti...

Maalesef bu saatten sonra pek umut yok gibi.

Çocuklar Duymasın Çarşamba tek gün yayınlanmalı dizi hergün günlük olarak harcanıyor.

Görüş Günü Kadınları yükselemez artık. Tutmayacağını tahmin etmiştim. O kadar emek boşa gitti...

Uzun bir süre daha Çocuklar Duymasın, Pazartesi'den Perşembe'ye 20:15'de ekrana gelecek.

Gitti artık bu dizi.

Nesrin cevadzade'ye çok üzülüyorum.:(Kadın süper oynuyor ama bir türlü tutturamadı gitti.:(

Eğer dediğin gibi olursa umarım dizi, Ocak'a kadar reytinglerde artış yaşar. :)
insallah Oyle Olur Dizinin konusu guzel kadroyu sevmiyorum Mesela Olay Olcak Dizi cekilecekse Oyuncu kadrosu Da Dev isimler Olmali Suskunlar da boyleydi konu superdi Kadro zayifti o yuzden tutmadi

ÇD devam ettiği sürece topun ağzında. Çok büyük yatırımlar yapıldı bu dizi için biterse yazık olur.

Çok iyi bir dizi ve sevdiğim oyuncular var aslında..Devam etmesini çok isterim.