Gönüllülerin Dışlanan Alt Grubundan Begüm'ün Dünyası ve FF'nin Bitmeyen Turabi Düşmanlığı (PART-2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
dert500_3833415264f9c64b28e979.jpg

Diğer yazının ve iddianın devamı niteliğinde bu... Konu ise Begüm'ün dünyası...

Dışlanan grubun 2 isminden bahsedeceğim çünkü geçen seneden yarım kalan hesap için oraya gelen Sahra'dan bahsetmeye gerek yok ama Hasan ve Begüm'ün ne kadar ince oyunlar için orada olduğunu ve ne kadar basit hatalar yapıp kendilerini küçük düşürdüklerinden bahsetmek istiyorum.

Bildiğiniz üzere Ece Begüm ilk başlarda Duygu ile sıkı fıkıydı ve Duygu'nun 2. haftadan sonra elenmesi ile adada yalnız kaldı. Yalnız gezeni kurt kapar misali vardır çok güzel Begüm'de bunun farkında ve bir tarafa yanaşma derdinde.
Turabi'ye bir şeyleri açıklamak için her fırsatta konuşmaya falan giriyor Begüm hanım tabi bir kez gerçek yüzünü gösterdi Taner olayında Turabi'ye Begüm ve ne yapsa bir planı var gözüyle bakıyor Turabi haklı olarak. Tabi ben orada pek Turabi'yi savunmuyorum çünkü Taner zaten başarısız bir yarışmacı ve o patatesleri yemek için hiç güç sarf etmemiş bir yarışmacı ama işte Survivor'da duygulara engel olunmuyor yada Merve gibi çok vicdansız olunmuyor en azından sempati duyuyor oradakilere insan doğal olarak. Begüm'ede bu sebepler kıl olmuştu Turabi. Velhasıl kelam İlk mimlenmeyi burada yaşadı Begüm. Tabi sonra firesi 1 değil 2 değil bir sürü mesela...
...
Pislik olayı vardı. Turabi 'senin için pis, konuşma' falan dedi bu kıza. Begüm bir abarttı olayı. Sen nasıl 'pis dersin bana, ben miyim pis' diye saçma sapan yüklendi. Tabi Begüm sandığı kadar zeki biri değil ve fireleri bitmiyor. Daha sonra gaipten sesler duyuyor kız ve Turabi sözde ona 'Korktuğun için böyle yapıyorsun' demiş. Dedi mi tabi ki demedi ve birde o gaipten gelen ses ile Turabi'ye bağırmaya başladı gaip dediğim içi yani. İçinde ki sesten bahsediyorum. 'Ben senden korkmuyorum, niye korkayım' falan diye bağırmaya başlıyor... Peki kim haklı elbette Turabi, Peki kim saygısız elbette Begüm Peki FF'de ki Tepki nee 'Turabi iğrenç biri, Turabi tehdit etti, Turabi kibirli, Turabi akdınlara saygı gösteririm dedi ama pis dedi' falan diye HAKSIZ yere adama yüklendiler. Begüm ise kraliçe oldu buralarda.:F Çok gülmüştüm o zaman...
...Mesela...
Konsey'de ki çelişkiler... Begüm ile ilgili Turabi 1 kaç kez bir şeyler söyledi. Duygu olsa intikam alırdı falan dedi. Birde Konseyde reçete yol olayı var. İkisi de saygısızca olaylar değil. İlla yüz yüze gelip hakaretli mi konuşsunlar. İlla tartışıp moraller mi bozulsun. Hiç gerek yok. Takım olduğunun farkında Turabi.
Hee Konsey. Hani FF'nin bir an için gürlediği, Turabi'nin sözde rezil olduğu konuşma. Ben yorum yapmadım ama komiktiniz.
Begüm'ün her kelimesinin çelişkiler ile dolu olduğu bir konuşması var. Hani Turabi'ye iki yüzlü, içten pazarlıklı falan dedi. Ne saçmaladı bee.:kiki: Turabi'nin kendisinin gördüğü 2. yüzünü gelince sormak isterim. Çünkü Turabi ona çok sevdiğini, onu yazmayacağını falan mı söyledi. Yoo onu sevmediğini ve içinin pis olduğunu söyledi. Haksızmıydı haklı olduğunu yukarıda gördük. Bunları söylerken her halde Begüm yine Turabi'yi gaipten duyduğu seslerle itham etti. (pislik olayında olduğu gibi) Hayal dünyasında ki Turabi, bizim gördüğümüz Turabi değil bilesin Begümcan.😉

Bariz bir şekilde prestij kazanmak için oynuyor kız ve bariz bir şekilde oyununu belli ediyor. Zaten geçen sezonlarda da Hakan gibi aşk meşk işlerine girmişti. Bu sefer duygusal olarak değilde sözde dürüstlüğü ile ön plana çıkmak istiyor.

Ama halkın oyu var ve değişmez bir gerçek var. Turabi gerçek diğerleri yalan, yalancı, sahtekar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...