Gönül Dağı'nda Sürpriz Ayrılık! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,967
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Gönül Dağı'nda sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği, başrollerini; Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün paylaştığı diziye Asya karakterine hayat veren Buse Orcan veda ediyor.

'Gönül Dağı' yeni bölümleri ile her cumartesi 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
@emreemreu Twitter'da oyuncu diziden ayrılacağı için seviniyor herkes. Karakteri sevilmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta AsRam diye TT çalışmaları yapılıyordu.

Son düzenleme:
İlginç bir ayrılık oldu ama Asuman ile Ramazan'ın arasının birleşmesi adına olumlu oldu.

İyi bir karakterdi Asya, emekleri için teşekkürler.

@emreemreu Twitter'da oyuncu diziden ayrılacağı için seviniyor herkes. Karakteri sevilmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta AsRam diye TT çalışmaları yapılıyordu.
AsRam diye açılan tag Asuman - Ramazan çifti için. Buse Orcan, Asya karakterini canlandırıyor. Bu da AsRam ama çakma.

@emreemreu Twitter'da herkes seviniyor, karakter sevilmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta AsRam diye TT çalışmaları yapılıyordu.
Karakterden değil, senaristin AsRam çiftimizi ayırmak için çabaları var gibi okuduğum yorumlardan böyle bir intiba oluştu.

Reactions: NES
Diziden bir ecünnü eksilmiş, izleyicisi adına iyi bir gelişme.

AsRam Asuman Ve Ramazan içindi... Asuman ve Ramazan bu kızdan dolayı falan kavuşamadı ondan dolayı pek sevilmiyor.
İlginç. 😱 Gönül Dağı'nda bile kavuşamama, araya giren birileri falan varsa diğer diziler ne yapsın.