Az kaldı ama oraya gelemedim. Peki önceden de bir sevdası var mıydı? İlk görüşte mi oluştu?
Az kaldı ama oraya gelemedim. Peki önceden de bir sevdası var mıydı? İlk görüşte mi oluştu?
Sen daha oraları izlemedin mi? Ben seni oraya geldi sandım. O zaman spoiler vermeyeyim, kendin izle.Az kaldı ama oraya gelemedim. Peki önceden de bir sevdası var mıydı? İlk görüşte mi oluştu?
İstemeden de olsa vermiş oldun.Sen daha oraları izlemedin mi? Ben seni oraya geldi sandım. O zaman spoiler vermeyeyim, kendin izle.
Gündüzleri tekrarları var aslındaŞu diziyi bir izleyemedim ya
Desene Rıfat tekrar yalnız kaldıŞunu izle hele anlarsın.
Ben kaçırmadan takip ediyorum.Gündüzleri tekrarları var aslında
Ne güzel yayınlandığı dönem de izler miydin?Ben kaçırmadan takip ediyorum.
Hayır , tekrarını seyredince ilgimi çekmeye başladı.Ne güzel yayınlandığı dönem de izler miydin?
O da iyiymişHayır , tekrarını seyredince ilgimi çekmeye başladı.
Hasta mıydı dizide? 😱Son bölümde iyileşme umudu vardı büyük ihtimal öldü diyecekler bir an fotoğrafı görünce bu kim dedim ya burada bambaşka biri sanki
Evet hastalığı vardı tedaviye gideceklerdi son bölümde araya Zahide'nin düğünü girdi erteledilerHasta mıydı dizide? 😱
Aaaa, o zaman ya öldü olarak ya da tedaviye gitti olarak gösterirler.Evet hastalığı vardı tedaviye gideceklerdi son bölümde araya Zahide'nin düğünü girdi ertelediler
Büyük ihtimal öldü derler zaten ölümün eşiğindeydiAaaa, o zaman ya öldü olarak ya da tedaviye gitti olarak gösterirler.
Güzel olacak olan çiftleri ayırıyorlar.Büyük ihtimal öldü derler zaten ölümün eşiğindeydi
------
Ama Rıfat'la ikisi güzel bir çift olacaklardı.
Evet ya hele Elif onu hiç hatırlatma cok üzülüyorum ona ben bunu hak etmedi o mutlu olmayı hak ediyorduGüzel olacak olan çiftleri ayırıyorlar.Önce Eşit ile Serdar, şimdi bu.
Serdar belki geri gelir, ne de olsa dizisi bitti. Bir şekilde geri getirirler isteseler.Evet ya hele Elif onu hiç hatırlatma cok üzülüyorum ona ben bunu hak etmedi o mutlu olmayı hak ediyordu
Evet ya ben de onu bekliyorum inşallah geri gelir ama gelmeyedebilir bilemiyorum ama zaten çoğu kişi ah etti Serdar'a dizin biter inşallah diyeSerdar belki geri gelir, ne de olsa dizisi bitti. Bir şekilde geri getirirler isteseler.
Sezon dizisi dururken yaz dizisi tercih etmesi garipti cidden. İzleyici de bir yerde haklı.Evet ya ben de onu bekliyorum inşallah geri gelir ama gelmeyedebilir bilemiyorum ama zaten çoğu kişi ah etti Serdar'a dizin biter inşallah diye
Aynen ya ama sahnesi gerçekten azdı biz onları daha cok görmek istedik meselaSezon dizisi dururken yaz dizisi tercih etmesi garipti cidden. İzleyici de bir yerde haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?