'Gönül Dağı'nda Şok Ayrılık! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,324
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3979-gonul-dagi-huseyin-neden-ayrildi-dizi-severler-saskin.jpg

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi 'Gönül Dağı'nda şok ayrılık.

Berk Atan, Semih Ertürk ile Cihat Süvarioğlu'nun başrollerini paylaştığı Köprü Film imzalı yapımın kadrosunda 1. bölümden beri yer alan Erdal Cindoruk (Hüseyin Kaya), yayınlanan son bölüm ile birlikte diziye veda ettiğini açıkladı.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de TRT 1'de!

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Oldu mu şimdi bu veda? Son sahnesi de veda sahnesi gibi değildi.

Dizinin en beğendiğim karakterlerinden biriydi. Gerek komedi yönü ile gerekse dram yönü ile üst düzey oynadı. Umarım yeniden geri döner. :(

Parasal mevzu olabilir. Paranın gözü kör olsun be 😂
Bu Deniz kim? Ayrıca serzenislerinde %50 haklılık payı vardır oyuncuların o kadar. Özel kanalların ne kadar bölüm yayınlayacağı belli değil. Ama TRT bu anlamda 28/30 bölüm civarı rahat yayınlayabiliyor. Buda sürekli bir kazanç oluşmasını sağlar oyuncuya. Hiç bu yönden bakan oyuncu görmedim. Hep daha fazlası mesele. Paranın sürekliliğini önemseyen yok.

Bu Deniz kim? Ayrıca serzenislerinde %50 haklılık payı vardır oyuncuların o kadar. Özel kanalların ne kadar bölüm yayınlayacağı belli değil. Ama TRT bu anlamda 28/30 bölüm civarı rahat yayınlayabiliyor. Buda sürekli bir kazanç oluşmasını sağlar oyuncuya. Hiç bu yönden bakan oyuncu görmedim. Hep daha fazlası mesele. Paranın sürekliliğini önemseyen yok.
Twitter da Gönüldağı dizisinin fanı daha fazlası için Twitter a göz atınız.

• Okudum
Reactions: Hobbit
Kankim ben diğer hususları bilemem ama haklısın TRT garanti yerdir. Zaten adam yapımcı ile anlaşamadı, ama kesin parasal mevzu ya da set ortamı ile alakalıdır :)

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Üzücü durumlar bunlar. Sahi Zahide neden ayrildi? Muammer neden ayrildi? Hüseyin neden ayrildi? Hepsi de yapimci ile mi anlasamadi?
@emreemreu @12.Adam
Yapımcı da bakıyor x kişisi ayrılıyor, reytingler değişmiyor; y kişisi ayrılıyor, reytingler yine aynı. O yüzden ayrılması zoruna gitmiyor sanırım. :A