Niye çatlayayım sen kendini GD seyircisi sanıyorsun ama en büyük seyircisi benim bu dizinin başka soruGönül Dagi bu kadar sene sonra hala Deniz gibi kardeslerimizi catlatmaya devam ediyor @Angelica @12.Adam @emreemreu
Niye çatlayayım sen kendini GD seyircisi sanıyorsun ama en büyük seyircisi benim bu dizinin başka soruGönül Dagi bu kadar sene sonra hala Deniz gibi kardeslerimizi catlatmaya devam ediyor @Angelica @12.Adam @emreemreu
Niye çatlayayım sen kendini GD seyircisi sanıyorsun ama en büyük seyircisi benim bu dizinin başka soru
Gizli miVay vay vay bak sen gizli GD izleyicisine sen
@denizz19 ile Samimi misin ? Bir nispet sezdim.Gönül Dagi bu kadar sene sonra hala Deniz gibi kardeslerimizi catlatmaya devam ediyor @Angelica @12.Adam @emreemreu
🤣🤣Marul kafa ne olacakGönül Dagi bu kadar sene sonra hala Deniz gibi kardeslerimizi catlatmaya devam ediyor @Angelica @12.Adam @emreemreu
Ahahahha evet hatta 3 4 yaşlarındaki çocuk bi anda üniversite çağına gelmişti.En son 10 yıl gibi büyük bir zaman atlaması Böyle mi Olacaktı da olmuştu, çocuklar büyürken diğer tüm oyuncular aynı kalmıştı bakalım dizi sektörü 20 yılda kendini ne kadar geliştirmiş bu dizinin karakterlerinde göreceğiz.@xemrexxx
Evet çok saçmaydı.Ahahahha evet hatta 3 4 yaşlarındaki çocuk bi anda üniversite çağına gelmişti.
Evet ya zamanında izLedim o diziyi de bu dizilerin yıl atlaması zaten tam bir fiyaskoEn son 10 yıl gibi büyük bir zaman atlaması Böyle mi Olacaktı da olmuştu, çocuklar büyürken diğer tüm oyuncular aynı kalmıştı bakalım dizi sektörü 20 yılda kendini ne kadar geliştirmiş bu dizinin karakterlerinde göreceğiz.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?