'Gönül Dağı'nın Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,925
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

TRT 1'in sevilen dizisi 'Gönül Dağı'nın yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor?

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Serkan Kuru ve Ferdi Sancar'ın başrollerinde yer aldığı Köprü Film imzalı dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

Yeni bir değişiklik olmazsa 8 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı ve iki yeni karakterin dahil olacağı dördüncü sezon çekimleri Ağustos ayının son haftasında (25 Ağustos) başlayacak.

Gönül Dağı, yeni bölümleriyle Eylül'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

8 yıl atlamak nedir ya 4 5 yıl olsa daha iyiydi tabii gönül isterdi hiç atlama olmasın Selma ve Taner meselesi öylece kapandı sanırım

Haddinden fazla sürdü 8 yıllık zaman atlaması da bu sezon sonunu getirir umarım

8 yıl ne ya o zaman hepsinin yaşlanması lazım. Özellikle yaşlı olanların daha da yaşlanması lazım.
Ellerine yüzlerine bulaşacak.
İlla batıralım diyorlar yeterince battı zaten hikaye anasını ağlattılar konu diye bişey kalmadı olanlara da adam akıllı yazamadılar

En son 10 yıl gibi büyük bir zaman atlaması Böyle mi Olacaktı da olmuştu, çocuklar büyürken diğer tüm oyuncular aynı kalmıştı bakalım dizi sektörü 20 yılda kendini ne kadar geliştirmiş bu dizinin karakterlerinde göreceğiz.
@xemrexxx

Yanlız 25 yıl geçti zaman algın gitmiş

Reactions: 12.Adam and serhatt
İlk zaman atlaması liseden sonra olmuştu yani 1997-98 de, ben onu baz aldım sana zorttttr
Yooo 4. sezon başında olmuştu yani Eylül 2000 sana zort asıl.
Öğren de gel cahil cühela.

Ayrıca ilk zaman atlamasından değil 10 yıllık atlamadan bahsediyorum beynin sulanmış senin.

Kardeşlerim ve bu dizinin tuhaf bir seyirci kitlesi var. 8 değil 18 yıl zaman atlaması olsa pek şaşıracaklarını sanmam

Reactions: 12.Adam