"Gönülçelen" Latin Amerika'da!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
79,499
Puanı
1,060
8ea489bb-c586-4f0b-8b5d-08056a801d7b.jpg

Atv'nin sevilen eski dizilerinden "Gönülçelen" Latin Amerika'da yayına giriyor.

Yapımcılığını Sis Yapım'ın üstlendiği,başrollerinde Tuba Büyüküstün,Cansel Elçin,Onur Saylak,Günay Karacaoğlu,Ayda Aksel ve İlhan Şeşen gibi isimlerin yer aldığı,56 bölüm süren dizi Latin Amerikada yayın hayatına başlıyor.

"Gönülçelen" Becoming a Lady adıyla 30 Temmuz'dan İtibaren yayına başlayacak.

Bu dizinin ilk 6-7 bölümünü izlemiştim. Çiçekçi kız rolü azalınca ilgim azalmıştı ve bırakmıştım.

Bu dizinin ilk 6-7 bölümünü izlemiştim. Çiçekçi kız rolü azalınca ilgim azalmıştı ve bırakmıştım.
Ben de bu diziyi zamanında severek takip etmiştim.Dizideki tek sıkıntı Hasret ve Murat karakterlerinin anlamsız çekişmesiydi.

2. Sezonunda iyice saçmalayan ve gün değişikliği ile iyice gözden düşen boş bir diziydi. Tuba'da şarkı söyleyemiyor ve karakterin fakir hayattan zengin hayata sürüklenişini iyi yansıtamıyordu.
Fakir hayatı izlediğimiz ilk sezondaki ilk bölümler güzeldi ama geçiş hiç başarılı değildi.:)
İş yapmaz yanlış yatırım olmuş.

Sadece ilk 10-12 bölümünü izlemiştim. Konu ve karakterler iyiydi ama senaryoda sıkıntı vardı. Tuba çingene diline sahipken bir anda İstanbul Türkçesini konuşmaya başlamıştı mesela. Ama yinede türk dizileri Latin Amerika'da ilgi görüyor o yüzden başarılı olabilme ihtimali var.