Gökhan Türkmen Tüm Albümler / Özel İnceleme

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Geçen hafta sitedeki aksaklıklar yüzünden bir hafta ara vermek zorunda kaldığım Benim Albüm Hikayem bu hafta tüm hızıyla devam ediyor.

Bu haftaki konuğumuz sesiyle,sözleriyle,farklı tarzıyla dinleyenlerin gönüllerini fetheden başarılı şarkıcı
Gökhan Türkmen olacak.

57514-gokhan%20turkmen.jpg

1983 yılında İstanbul'da doğan başarılı şarkıcı,1997 yılında ilk kez gitarla tanıştığını söyledi.Başarılı sanatçının ilk albümü ''Büyük İnsan'' müzik piyasasında oldukça fazla ilgi gördü.Öyle ki albümdeki şarkılar youtube gibi sosyal platformda milyon dinleyici kazandı.Başarılı şarkıcının bu albümünde hit olmaya aday epey şarkısı vardı ve bu da gösterdi ki,sanatçı müzik piyasasına bomba gibi girdi.Albümde özellikle Büyük İnsan,Yan Sen ve Dön gibi hit şarkılar mevcuttu.Dilerseniz şimdi o şarkılara ve kliplerine sırasıyla göz gezdirelim.

''Büyük İnsan'' şarkısı Youtube'da 2,289,719 dinlenme oranı yakalamış ve ilk albüme binaen başarılı bir şarkı olduğunu kanıtlamıştır.

''Yan Sen'' şarkısı ise Youtube ortamında 3,371,370 dinlenme oranıyla önemli bir başarıya imza atmıştır.

''Dön'' şarkısı kliplenmese de şarkı 2,965,812 dinlenme oranına kavuşmuştur.

Sanatçı Ocak 2010 yılında tempolu bir geri dönüşle yeni albümü ''Biraz Ayrılık''ı çıkardı.Albüm müzik piyasasında büyük yankılar uyandıran bir albüm oldu ve en az ilk albüm kadar iddialı şarkılar bu albümde de vardı.Bu albüm sanatçının bu piyasadan kolay kolay silinmeyecek bir isim olduğunu gösteren albümde oldu.Albümde özellikle ''Ayıp Ettin'',''Biraz Ayrılık'',''Bir Öykü'',''Rüya'' gibi favori haline gelen pekçok şarkı vardı.İşte kliplenen ve büyük ses getiren o şarkılar şimdi sizlerle...

''Ayıp Ettin'' şarkısı Youtube'da 3,094,587 dinlenme oranı sağlamıştır.

images

Uzun soluklu bu albümün en favori şarkılarından biri olan ''Biraz Ayrılık'' 2,910,782 dinlenme oranına kavuşmuştur.

img-gokhanturkmenbirazayrilikhd-65.jpg

Ve geldik bu albümüm en başarılı şarkılarından birine.Bu şarkı müzik listelerinde uzun zaman listelerde kalmış bir şarkı ki zaten dinlenme oranları da bunu fazlasıyla gösteriyor.''Bir Öykü'' şarkısı 11,643,273 dinlenme oranıyla albümde en çok dinlenen şarkı unvanına sahip olmuştur neredeyse.

images

Ve geldik albümde bir diğer etkili olmuş şarkıya.''Rüya'' şarkısı gayet başarılı bir grafik göstererek müzik severlerin beğenisini kazanan şarkılardan biri olmuştur.İşte o şarkı ve klibi.

Son olarak sanatçının Mayıs 2012'de çıkardığı yeni albümü ''Ara'' yı görüyoruz.Bu albüm önceki albümlere nazaran daha az şarkılı bir albüm olmuştur ki albümün en favori iki şarkısı var ki bunlardan biri ''Bitmesin'' diğeri ise ''Aşk Lazım'' olmuştur.Son günlerde özellikle Aşk Lazım şarkısı müzik listelerinde iyi sayılabilecek yerde.Şarkının özellikle klibi çok ilginç ve güzel bir klip oldu.

GokhanTurkmenBitmesin.jpg

G%C3%B6khan-T%C3%BCrkmen.jpg

Şimdi dilerseniz son albümün en iddialı iki şarkısını kısaca hatırlayalım.

Albümün en çok ses getiren şarkısı diyebileceğimiz bu şarkının adı ''Bitmesin''.Şarkı sosyal platformda 10,237,440 dinlenme oranıyla önemli bir başarıya imza atmıştır.Bu klibinde ayrıca başarılı oyuncu ve manken Tuğba Melis Türk'e yer verdi başarılı şarkıcı.

Albümün özellikle son günlerde klibiyle dikkat çeken diğer şarkısı ise az önce de bahsettiğim üzere ''Aşk Lazım'' oldu.Şarkı şuanda 3,718,193 dinlenme oranında.

Ayrıca bu albümler dışında şuanda Bahadır Tatlıöz ile Gökhan Türkmen'in düet yaptığı ''Bedende Ruh Yokken'' şarkısı da oldukça ilgi görmüştür.Şarkı şuanda 3,716,990 dinlenme oranına kavuşmayı başarmıştır.

Görüldüğü üzere her yaptığı albümle farkını ortaya koyan başarılı şarkıcı Gökhan Türkmen,yaptığı her şarkıyla da dinlenme rekoru kırabilmiştir.Sanatçının geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.Kendisine bize böyle güzel şarkılar dinletmeye devam etmesi dilekleriyle.Sağlıcakla kalın.Hoşçakalın...

images

Moderatörün son düzenlenenleri:
Özellikle "Bir Öykü" klibinden sonra daha yakından takip etmeye başladım. Gittikçe yükselen bir başarı grafiğine sahip. Kaliteli pop yapanlardan. :)

Aşk Lazım şarkısını çok seviyorum. Yıllarca unutulmaz bir şarkı olacak bence. :)

Güzel olmuş Deniz, ellerine sağlık.

Gökhan Türkmen'in şarkılarını dinlemedim bugüne kadar, onun için yorum yapamayacağım şarkıları hakkında :)

Bitmesin parcasi cok guzel. Buyuk Insan sarkisindan itibaren takip ediyorum.

Guzel incelene @denizz19

Güzel bir inceleme olmuş @denizz19

Gökhan Türkmen sevdiğim bir şarkıcı özellikle klipleri çok güzel . :)

Özel olarak aramış olamazsın herhalde diyeceğim ama aramışsındır sen :F
MusicSurvivor hazırlığı için forumda araştırma yapayım dedim biraz bu konuya rastladım :A

Up'latmak için de uygun zamanı bekledim işte :F