Gökhan Türkmen ( Röpörtaj ) 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
GÖKHAN TÜRKMEN SEVENLERİ MERAKTA!

YENİ ALBÜM VE GÖKHAN TÜRKMEN İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELERİ KONUŞMAK İÇİN POWERTÜRK EKİBİ OLARAK SANATÇIYLA BİR ARADAYDIK!

SON KLİP CALİSMANIZDAN BİRAZ BAHSEDERMİSİNİZ? KLİP, OLDUKÇA SOĞUK BİR HAVADA ÇEKİLMİŞ…

Son klip çalışmamız ‘’Ayıp Ettin’’ sözü ve müziği bana ait olan bir parçaydı. Yönetmenimiz Aydın Ketenağ çekti, sevgili Nora eşlik etti. Çokta keyifli bir klip oldu yine aynı set ekibiyle olduğumuz için çok eğlenceli oldu. Her klipte olduğu gibi çekimi iki günde yaptık. Bir gün iç çekim bir gün dış çekim yaptık, dış çekim biraz zorlu gectı çünkü Akutun Milli Parkında İzmit’te çektik. İç çekim Maşukiye’de bir evde oldu. İkinci gün dış çekimde, tepeye çıktığımız için asağıyla’da dokuz derece bir fark oldu. Rüzgârdan soğuktan falan zorlandık ama iyiydi, gayet keyifliydi. Güzel tepkiler alıyoruz, aslında bu kadar iyi tepki alacağımı hiç beklemiyordum. Enerjimiz herhalde, çok fazla güzel bir enerjiyle klibi çektik, bu yansıdı diye düşünüyorum.

BUNDAN SONRAKİ İLK ÇALIŞMANIZ NE OLACAK? YENİ BİR KLİP ÇEKECEK MİSİNİZ, PARCA BELLİMİ?

Bundan sonraki klibimizi, belki konser görüntülerinden çekebiliriz, yani parça bellimi sürpriz olsun! (Gülüşmeler.) Zaten klip değil normal konser görüntülerinden olduğu için iki seçeneğimiz var, ‘’YÜREĞİM’’ olabilir çok yüksek ihtimal, ama hani remix ’ne mi olsa normal bir kaydına mı olsa onu karar veremedik. Akustik olduğu için konser görüntüleri remix olması daha uygun olur diye düşünüyorum. İnsanlar klipsiz şarkıdan maalesef çok fazla haberdar olamıyorlar, o yüzden de albüm kaydını da insanların bilmesi için klip çekebiliriz.

YENİ BİR ALBÜM İÇİN ÇALIŞMALARA ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞSINIZ? BELİRLİ BİR TARİH VAR MI?

Şubat ayında yeni albümümüz inşallah piyasaya çıkacak diye düşünüyoruz. Hep bir zaman koyarız albüm şu vakit çıkacak diye ama hiç bir zaman o vakit çıkmaz malesef ama Şubata kadar çıkarmak çok istiyoruz. Bir şekilde o zaman kadar bütün albümü yetiştirmeye çalışacağız tahmini yine en kötü Mart gibi olur herhalde öle ( Gülüşmeler...)

YENİ ALBÜM ÖNCEKİLERE KIYASLA FARKLI OLACAK DİYEBİLİRMİYİZ? GÖKHAN TÜRKMEN SEVENLERİ YENİ BİR TARZLA KARŞILAŞACAK MI?

Üçüncü Albümle ilgili değişik bir albüm olacak diye düşünüyorum çünkü ekibimle çalışacağım bu sefer, sahnede olduğum orkestramla çalışacağım. Üçüncü Albümde, bütün aranjelerimi onlar yapacaklar. Bu bana değişik bir heyecan veriyor çünkü ben müzisyen olduğum için ve müziğe âşık bir adam olduğum için Müzikle ilgili her şeyi yapabilirim diye düşünüyorum. Hani şunu yapmam, benim yolum bu, benim çizgim bu; tabiki çizgiden fazla sapmadan bir şeyler yapmak gerekiyor, tarzınızı koruyarak bir şeyler yapmak gerekiyor. Bunun bir geçişi var o geçişin ince olması gerekiyor, yavaş olması gerekiyor, bende bu üçüncü Albümle beraber müziğimin daha genişleyeceğini düşünüyorum; bu ondan sonrası içinde devam edecek. Birinci Albümle ikinci Albüm arasındaki farkı sevenlerim anlamıştır. İki ve üçüncü Albüm arasında da birazcık fark olacak ama dediğim gibi çok farklı bir tarz yapmayacağım. Sadece daha geniş bir şeyler yapacağız. Sahnede de daha farklı müziğimiz var, bunu seviyoruz severek yapıyoruz insanların da sevdigini’de düşünüyorum

KONSERLER DESEK…

Konserlerimiz gerçekten güzel geçiyor o yüzden de üçüncü Albüm keyifli olacak diye düşünüyorum. Bizde merakla bekliyoruz tepkileri.

FARKLI MÜZİKLER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDUĞUNUZU VE DİNLEDİĞİNİZİ DAHA ÖNCE DUYMUŞTUK BUNLARLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?

Şuan İngilizce bir albüm ya da farklı bir dilde albüm, şarkı falan çok fazla düşünmüyorum. Türkçe iyidir diye düşünüyorum, Türkiye’de yapıyoruz müziğimizi ama bu yapmayacağım anlamına gelmiyor. İleride bir gün yapabilirim. Üçüncü Albümde birinci, ikinci, albüm üç-dört-beş gibi değilde, aralarda değişik konsept albümler yapabilirim, çünkü dediğim gibi, benim için müzikte hiç bir zaman sınır yok, enstrümantal bir albüm bile çıkarabiliriz. Ekipçe her şeyi yapabiliriz. O an mesela hoşumuza ne gidiyorsa ya da ne o an hissediyorsak onu da yapabiliriz. Albüm olarak yine işimizi genişleterek müziğimizi genişleterek insanlara da güzel şeyler vermeye çalışarak müzik yapmaya devam edeceğiz.

SAHNEDE SÖYLEMEKTEN KEYİF ALDIĞINIZ VE SİZİN İÇİN ÖZEL OLAN BİR PARÇA VAR MI?

Kendi şarkılarımdan ‘’YAN SEN’’ benim için çok önemli bir parçadır, sözleriyle alakalı değil, sahnede her zaman Yan Sen’le baslarım, bu da sanırım öyle devam edecek, uğur gibi bir şey olmaya başladı artık; çünkü çok keyif alıyorum, o parçayla başlamak enerjimizi yerine getiriyor. Ekip olarak’ta çok seviyoruz, çok keyifle çaldığımızı düşünüyorum. Albümden birazcık daha farklı Soundla çalıyoruz, çok keyif alıyoruz o şarkıyı çalarken ‘’Yan Sen’’ çok önemli, ben kendi şarkılarımı dinlerken çok fazla etkilenebilen bir adam değilim ama ‘‘BİR ÖYKÜ’YÜ dinlediğim zaman gerçekten çok keyif alıyorum. Bir Öykü çok başarılı bir şarkı diye düşünüyorum, benim şarkım olmasaydı yani Serkan yazıp ben söylemeseydim büyük ihtimal şuan, en sevdiğin şarkı hangisi denildiğinde Bir Öykü derdim, ama kendi şarkım olduğu için ukalalık olmasın diye diyemiyorum. Benim için ‘’YAN SEN’’ ,‘’ BİR ÖYKÜ’’çok önemlidir.

SON OLARAK SORALIM, İNTERNET İLE ARANIZ NASIL? SEVENLERİNİZ SİZE BU YOLLA ULAŞABİLİR Mİ?

Beni Facebook.com/turkmengokhan ve Twitter.com/realturkmen takip edebilirler. Sitemizde çok yakında hizmete girecek, bayağı uzun zamandır ihmal ettik. Sevenlerimizde bunu biliyorlar, şikâyet

Ediyorlar haklı olarak. Çok, iyi bir şey olmasını istiyoruz. Bu siteyi yapmak için bir kaç kişiyle görüştük en iyisini hangisi ise onla yapmak istedik o yüzden de bu kadar bekledik. Bizim için en iyisi hangisi ise o olacak. İnsanlar ilk görüşte bumuydu diyebilir ama bizim için en iyisi bu. Bir aya kadarda hizmete girecek inşallah. Çok keyifli olacak diye düşünüyorum. Onun dışında Twıtterdan ya da Facebooktan cevap vermediğim bazı zamanlar olabiliyor. Sonuçta bizimde çok duygusal zamanlarımız olabiliyor hiç bir şeyle ilgilenmek istemeyip hiç bir şey yapmak istemediğimiz olabiliyor onlara denk gelebiliyorlar. Özellikle Twitter’dan, herkese tek tek cevap veriyorum ‘’copy-paste’’ yapmıyorum , hatta kendim direkt yazıyorum( Gülüşmeler.. ) bu çok önemli bir şey benim için, bunu da elimden geldiği kadar devam edeceğim. Bu kadar yakından cevap vermeme rağmen şikâyet edenler oluyor onlarda artık affetsin. Onaltı bin kişi var şuan Tweittır’da cevap verebilmem bazen çok mümkün olamıyor. Facebookta’da ayıptır söylemesi bir milyon kişiye yaklaştık o kişilere’de cevap vermek isterim. Twettır’da bile birisine cevap verdiğimde birisi üzülüyor, Facebookta o yüzden kendim olarak sohbete girmiyorum. Girersem o işin içinden çıkamayacağımı düşünüyorum. Herkesi memnun edemeyeceğimi düşünüyorum. Önemli bir şey olduğu zaman paylaşıyorum, yazıyorum ve ben yazıyorum; bazen soruyorlar çünkü Gökhan Türkmen değil ki niye yazsın ki iste o yazarmı ki falan beni uzaylı zanneden insanlar var ( Gülüşmeler..)o yüzden de benim yazdığımı bilsinler eğer Admin veya işte başka birisi yazdığı zaman parantez içinde o yazılanın sonunda ismi yazılıyor ama onun dışında bir şey yazılıyorsa ben yazıyorum inansınlar lütfen ..

SAMİMİ AÇIKLAMALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Gökhan Türkmen: Teşekkür ederim.