Gökhan Kırdar'dan Vadi Hayranlarına Müjde !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,744
Puanı
1,060
11 yıldır Kurtlar Vadisi'nin müziklerini yapan Gökhan Kırdar, Vadi hayranlarına müjdeli haberi verdi.
Gökhan Kırdar'ın Kurtlar Vadisi'nde ki tüm eserleri bu
Haziran ayında yayınlanacak.

İşte Gökhan Kırdar'ın açıklaması:

GÖKHAN KIRDAR'ın 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde yer alan eserleri 2014 Haziran ayından itibaren yayına sunulacaktır.
Yapımda emeği geçen herkesi tebrik eder sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Sevgi ve saygılarımızla

LOOPUS

Kim bilir kaç paraya satar :( Ucuz olursa alırım. Orijinal halleri daha güzeldir elbet.

offffffff süper bi haber eğer aşırı bi miktar olmazsa kesin alıcam kesin heytt be :D

ben zaten yazın çalışıyorum çok pahalı olmazsa kesin alıcam böyle bi fırsatı kaçırmam :D

Gökhan Kırdar, toprağım, çok başarılı. Çok iyi dizi müzikleri de yaptı. Hepsi de Kurtlar Vadisi'ne renk kattı. Ayrıca müzikleri sunacak olması, ayrı bir sevindirici haber. :)

Adamın Kurtlar Vadisi ile kaç eseri var sayısını bile bilmiyorum..Hepsini bir arada toplarsa ben bunu kaçırmam alırım.

Soundtrack yaklaşık 20 lira civarı olur bu da alınır :D
GK bu sezon çok başarılı müzikler yaptı sırf Vadi de değil İnadına Yaşamak'taki müziklerini de beğeniyordum :)

Soundtrack yaklaşık 20 lira civarı olur bu da alınır :D
GK bu sezon çok başarılı müzikler yaptı sırf Vadi de değil İnadına Yaşamak'taki müziklerini de beğeniyordum :)
20 tl ise direk alırım çok ucuz olur ben o kadar ucuz olacağını sanmam sonuçta 5-10-100 tane değil nerden baksan fonlar falan dahil 1000 e yakın vadi müziği var

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,561
Son Üye
Eenanbit