Gökhan Gönül Beşiktaş'ta!

Dedim ya bir sezonda bir iki maç süper oynar (karşı tarafın sol kanadı dokukuyorsa) eski performansı hep akılda gelir en iyi sağ bek denir kısaca mazisininden sürekli yerdi. Göz boyama işte
+ Fenerbahçeliyim, Fener'i çok seviyorum, dürüstüm, şerefliyim tarzı açıklamalarıyla taraftara oynar.

+ Fenerbahçeliyim, Fener'i çok seviyorum, dürüstüm, şerefliyim tarzı açıklamalarıyla taraftara oynar.
Tepki almsmak için. Hele Beşiktaşlı yazarlar bir algı yapıyor milleti salak yerine koyuyorlar onlar ayrı alem))

Yandaş basın haberleri yapmıyoruz, kafamıza göre rakam yazamayız. 1.700 milyonu ben Ntv Spor'dan aldım. KAP bildirimi şöyle:

İmza parasına geleyim, bonservisi olmayan oyuncuya her kulüp ödeme yapar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın elinden kapmak için Diego ve Van Persie'ye 5 milyon Euro ödeme yaptığı gibi. Neustadter ve Van der Viel'e de imza parası ödenecek.

Neyse

Bence iyi transfer. Euro 2016'da kötüydü ama kafası doluydu adamın belli ki. Yalnız sosyal medyada Gökhan Gönül için çok büyük bir karalama kampanyası yapıldı. Sonuçta futbolcu bu istediği takıma gider. İster çok para verene, ister daha iyi takıma vs. gidebilir. Neden bu kadar uzattılar?

Abi daha az rakama anlaştı Beşiktaş ile, bunu ısrarla görmek istemeyen insanlara şaşırıyorum.

Şu videoyu izleyin Aziz Yıldırım Gökhan'a ne kadar teklif etmiş?

Abi daha az rakama anlaştı Beşiktaş ile, bunu ısrarla görmek istemeyen insanlara şaşırıyorum.

Şu videoyu izleyin Aziz Yıldırım Gökhan'a ne kadar teklif etmiş?

Fener menejerine para vermeyecekti Gökhan kendi cebinden verecekti kısac Toplam fiyata bakınca fener daha az ücret vermiş.. Üstelik fenere 2 yıl kontrat önerdi yanı fener 4.5 verecekti Beşiktaş 10milyon verdi

Nereden baksan Gökhan devre arasında anlaştığı bejiktasa gitti ve daha büyük paraya.

Beşiktaşli gazetecilerin fenerlikleri salak yerine koyup aziz güya gokhana açıklama yapmış ya Gökhan küsmüş (Gökhan parayı alırken profosonel işine gelmeyince duygusal))) Beşiktaşlı yazarların mesele para değil algısı için atmadığı takla kalamdi ama fenerlikler bu salak algı operasyonun yemedi ama Beşiktaşlılar görünüşe göre yemiş)))

Olay sadece para ve 2 yıl daha yatarak para alma hesabı.. Beşiktaşlılar böyle dese paramız bol verdik dese sorun kalamayacak)))

''
2 MİLYON UCUZA ALDI

Kartal, Gökhan Gönül'ü F.Bahçe'nin verdiği yıllık ücretten daha ucuza bitirdi. Sarı-Lacivertliler, 31 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon 250 bin euro teklif etmişti. Maç başı olarak da 20 bin euro önermişti... Siyah-Beyazlılar ise Gökhan Gönül'e ilk iki sezon 1 milyon 750 bin euro verecek. Diğer sezonlar sırasıyla 1 milyon 700 ve 1 milyon 650 bin euro ödeyecek. Yani Gönül, 2 milyon 150 bin euro daha az alacak. Tecrübeli oyuncu maç başı yerine puan başı olarak 4 bin euro kazanacak. Siyah-Beyazlılar'ın KAP'a yaptığı açıklamada imza parası yok. 2 milyon euro verildiği iddia edildi.''

Yukarıda yaptık hesabı daha fazla ödeyecek.. Salak futbol yaZarların algı çalışmalarını kac gündür dinliyoruz

Yıllık 1750+500 (imza paraasi)+250menejer)
Primler hariç Beşiktaşa yıllık maliyeti 2.500 geliyor ki imza parasını 4yila bölmemek lazim.. Fener 2yillik önerdiği için aslında ikiye bölmek lazım aslinda görünen 3milyona anlaştı Beşiktaş ama biz yine 2.500 diyelim

Sen anlamıyor musun Aziz Yıldırım'ın açıklamasını dinlesene?

2.250 garanti para teklif ettik diyor. Maç başı da 20 bin Euro.

UEFA, Türkiye Kupası ve Lig de 40 maç da 800 bin Euro.

Toplam: 3 milyon küsür.

------------------------

Beşiktaş'tan ortalama 1.700 garanti para, puan başına da 4 bin Euro alacak.

Galibiyet 12 bin Euro onu da belirtelim. Beşiktaş 25 galibiyet alacak olsa 300 bin Euro yapar. 5 beraberlik 20 bin Euro.

Toplam maç başı: 320 bin Euro

Beşiktaş'ın toplam Gökhan'a ödeyeceği para 2 milyonun biraz üstüne.

Yahuu Gökhan sürekli sakat zaten maç başı o kadar almaz olmadı şener zaten onu sürekli kesiyor ziraat kupasında oynamadı bile düzgün..

Yahuu Gökhan sürekli sakat zaten maç başı o kadar almaz olmadı şener zaten onu sürekli kesiyor ziraat kupasında oynamadı bile düzgün..
Aziz Yıldırım maç başı Mehmet Topal ve Gökhan'a 20 bin Euro veriyoruz diyor ya. Az 2 dakika dürüst ol be.

Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası 60 maç var. Gökhan 40'ında oynamış aç da bak.

Aziz Yıldırım maç başı Mehmet Topal ve Gökhan'a 20 bin Euro veriyoruz diyor ya. Az 2 dakika dürüst ol be.

Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası 60 maç var. Gökhan 40'ında oynamış aç da bak.
Asıl sen dürüst ol sadece maç başlarını Türkiye ligini saymışin)) Avrupa ziraat vs. Saysan aşağı yukarı maç başları fenerinkine denk gelir sadece ligde puan alınmıyor)))

Ki bunlarda Gökhan anlaşmak istemeyince aziz hadi cebimizden verelim 250li diyor fenerin kasasında yine 250 az çıkacaktı.. Belki aziz mahsustan fazla verdi gokhana.. Gökhanin foyası çıksın diye))

Maç başı demek Lig, Kupa veya Avrupa fark etmiyor. Çıktığı maç başına 20 bin Euro alıyor. Fener'de 40 maç oynayıp Beşiktaş'ta 60 maç oynayacak değil ya.

Sen ısrarla aylık 20 bin Euro maç basını saklamaya çalışıyorsun. O para 800 bin Euronun üstünde.

2.250 de garanti para, az bucuk matematiğin varsa bunları topla.

Ondan sonra birlikte Van Der Wiel'in alacağı parayı hesaplayalım.

Van Persie 6,5 Nani 5,5, Kjaer 4, Diego 3,5.

Mehmet Topal ve Gökhan'a gelince çok para.

Maç başı hesabını katarsan dedim ya çok fark etmez.. Fenerde şener onu kesiyordu bu sene oynasa daha fazla kesecekti.

Fenerin gokhana fazla verme nedeni zaten Beşiktaş fener 500 bin fazladan veriyor bakıyorlar gökhan anlasmıyor mecbur fiyat atiriyorlar.. Son tahlide toplan verilen paraya bakinca fenerin iki katı zaten 34dunden sonra Gökhan oynayacak mi yani)) iki yıl yatarak para kazanacak sen de ısrarla bunu görmüyorsun

Beşiktaş Avrupa 20 puan (6puan şampiyonlar ligi 14 puan uefa)+ ziraat kupası (30 puan) lig(80puan). Al sana 540bin dolar.

Kısaca +2yil fazla oynamasında dolayı fazladan para vermiş olacak bjk

Açık ara Beşiktaş 5milyon fazladan para vermiş olacak gokhana bunları maç başlarıyla cikaramazsin