Gökçe Bahadır Mı? Fahriye Evcen Mi?

Fahriye Evcen Mi? Gökçe Bahadır Mı?

• Fahriye Evcen (Veda)

Oy: 5 31.3%
  • Gökçe Bahadır (Kayıp Şehir)

Oy: 11 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

İki oyuncuda isimlerini Yaprak Dökümü dizisi ile duyurdu.Fahriye Evcen Yaprak Dökümü'nden sonra Cansel Elçin ile Yalancı Bahar dizisinde başrol oynadı ama dizi uzun soluklu olamadı ve yayından kaldırıldı.Gökçe Bahadır'da Nurgül Yeşilçay ve Murat Han ise Sensiz Olmaz dizisinde yer aldı.Ama o dizide yayından kaldırıldı.Yaprak Dökümünde iki kardeşi canlandıran Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır şimdilerse ise Kayıp Şehir ve Veda dizileri ile ekranda sizce
bu iki oyuncudan hangisi daha başarılı

kayıp şehiri çok az izledim. vedanın tamamını izledim.
bence gökçe bahadır daha iyi.

kayıp şehirde gökçe bahadır çok başarılı vedayı daha izlemedim izleyince kararımı söylerim

Gökçe Bahadır'ın güzelliği Kayıp Şehir dizisiyle biraz daha ortaya çıktı. Fahriye Evcen zaten çok güzel bir oyuncu. Her neyse, ben Fahriye Evcen diyorum. Oyunculuk ve güzellik konusunda Fahriye Evcen'in daha çok ön planda olduğunu düşünüyorum.

ben ikisini de alayım lütfen
)))

- - - Ekleme - - -

ben ikisini de alayım lütfen
)))

Gökçe Bahadır çok başarılı bir oyuncu Kayıp Şehir'de müthiş bir oyunculuk sergiliyor.Fahriye Evcen Gökçe'den daha güzel ama daha başarılı bir oyuncu değil ses tonunda kaybediyor en başta o yüzden Gökçe Bahadır diyorum

Kayıp Şehir dizisiyle, Gökçe Bahadır'ın hayranları çoğalmış anlaşılan.

Güzellik yönünden: 1-) Fahriye Evcen 2-) Gökçe Bahadır

Oyunculuk yönünden: 1-) Gökçe Bahadır 2-) Fahriye Evcen

Böyle bir seçimi yapamam.. Her ikisini de Yaprak Dökümü'nden beri takip ediyorum.. Ikisi de övgüyü, tebrigi hakeden degerli oyuncular..

- - - Ekleme - - -

Böyle bir seçimi yapamam.. Her ikisini de Yaprak Dökümü'nden beri takip ediyorum.. Ikisi de övgüyü, tebrigi hakeden degerli oyuncular..

gökçe bahadır

- - - Ekleme - - -

gökçe bahadır