GÜN AKŞAM OLDU | Yeni Bölüm

Puanınız kaç?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 3 30.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 10

Oy: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Gün Akşam Oldu dizisinin ilk bölümünü kaçıranlar ve yeniden okumak isteyenler aşağıda yer alan sekmeye tıklayabilir.

https://fav10.net/f620/gun-aksam-oldu-yeni-dizi-134343/

GÜN

AKŞAM
OLDU

Gün akşam oldu. Herkes Yılmazı bekliyordu. Birden bahçeye polis arabası girmişti. Semra ne olduğunu bakmak için hemen aşağı indi. Fakat birkaç dakika geçmeden Semra tedirgin bir halde polislerle beraber geldi. Nevzat Bey ve Fahriye Hanım o an kendi aralarında konuşurken polis memurunun bir sorusu herkesi şaşırtmaya yetti.

Polis Memuru : Nevzat Sancaklar kim?
Nevzat Bey : Benim. Bir sorun mu var?
Polis Memuru : Efndim ödenmemiş borcunuz nedeniyle eviniz hacizlendi.
Nevzat Bey : Ama Memur Bey. Bir yanlışınız olacak. Benim ödenmemiş bir borcum yok ki.

Polis Memuru elindeki kağıdı Nevzat Bey'e uzatır.

Polis Memuru : Burada numarası yazılı olan kart hesabından birkaç ay önce yüklü bir miktarda para çekmişsiniz. Fakat ödemediğiniz gözüküyor.
Nevzat Bey : Bu kart benim ama ben bu kadar para çekmedim. Fahriye...
!! Bak o soytarı açtı hep bunları başımıza.
Fahriye Hanım : Sen sakin ol hayatım. Sinirlenme.
Elif : Ehhh... Ama yeter artık baba! Sabahtan beri gıkımı çıkarmıyorum ama burama kadar geldi. Benim kocama bilip bilmeden nasıl suç atabiliyorsun? Yürü oğlum! Gidiyoruz.
Fahriye Hanım : Yapma kızım bak güzelce yemek yiyecektik.
Elif : Ya bırak anne ya.

Elif oğlu Arda'nın elinden tutarak bir hışımla çıkar o evden.

Nevzat Bey : Murat... Oğlum bana bi su ver.
Murat : Peki baba.

Murat suyu doldurup uzatır hemen. Nevzat Bey hemen içer suyunu.

Polis Memuru : İcra müdürlerimiz şu anda evinizde ki değerli eşyaları gezmek için yukarı kata çıktı. Parayı ödeyecekseniz işlemleri durdurabiliriz. Ya da işlemlere devam edebiliriz.
Nevzat Bey : Ya bi dur oğlum sende.
Fahriye Hanım : Hayatım bi sakin ol. Bak beni korkutuyorsun. Kalbine birşey olacak. Al bak şu tuzlu ayranı iç. İyi gelir tansiyonuna.
Nevzat Bey : Gerek yok Fahriye.

Nevzat Bey hemen telefonu eline alır ve arar Yılmaz'ı.

Yılmaz : Efendim babacım...
Nevzat Bey : Bana baba deme. Bana baba deme. Nerdesin sen? Senin yüzünden görmediğimiz rezillik kalmadı.
Yılmaz : Geliyorum baba. Yoldayım.
Nevzat Bey : Geliyormuş, yoldaymış. Sabahtan beri geliyorsun yoldasın zaten. Soytarı...
Yılmaz : Baba Valla trafik vardı. Ondan geç kaldım. Siz başlayın zaten. Ben yakınım, geldim sayılır.
Nevzat Bey : Bırak şimdi şu zevzekliğide beni dinle. Sen benim ne zaman kartımı aldında şifremi öğrendinde para çektin?
Yılmaz : Ne kartı? Ne parası baba? Ben birşey yapmadım, bilmiyorum ya.
Nevzat Bey : Bırak yalan söylemeyi. Şu eve gelde öde bir an önce parayı. Senin yüzünden razil olduk. O da yetmiyor bekletiyoruz devletin memurlarını sanki bize hizmet ediyorlarmış gibi.
Yılmaz : Baba ben geldim eve zaten bahçedeyim Arabayı düzgün bi yere park edip yukarı çıkıyorum. Yukarıda devam ederiz konuşmaya.

Kapı çalar ve Semra hemen kapıyı açmaya gider. Yılmaz hemen hızlı adımlarla yukarı çıkar ve salona girer.

Yılmaz : Noldu baba? Polislerin ne işi var burada?
Nevzat Bey : Sana sormalı. Yine ne halt yedin de topladın polisleri başımıza. Ne yaptın o kadar parayı?
Yılmaz : Baba bak bir yanlışın var. Benim ne paradan ne de karttan haberim var. Hepsini şimdi öğreniyorum.
Nevzat Bey : Peki kim yaptı bunu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
2. Bölüm eklenmiştir.
Diziyi okuyup puanlayabilirsiniz.

Çok basarili olmus. 10 puan.

Diziyi okuyup puanlayabilirsiniz.

İdare eder sanki 8 veriyorum ama 3. bölüm daha heyecanlı olsun bak
Birde diğer dizin daha güzel o ne zaman yayınlanıcak?

İdare eder sanki 8 veriyorum ama 3. bölüm daha heyecanlı olsun bak
Birde diğer dizin daha güzel o ne zaman yayınlanıcak?
Puanın için teşekkür ederim. Bu dizi 6 Bölüm sonra büyük ve sürprizlerle dolu bir finalle bitecek. Heyecan ve dram giderek artacak.

Diğer dizim Karanlıklar İçinden içinin yeni bölümleri Cuma günü 14.45te yayınlanıyor. Yani oylama bitti fakat linke tıklayıp okuyabilirsin.

https://fav10.net/f620/karanliklar-icinden-yeni-bolum-136177/

Teşekkür ederim RevaN.

Bu arada Küçük Sırlar neden yayınlanmıyor?
Haziran sonuna kadar sınavlarım var. Ama gelecek hafta ya da ondan sonraki hafta sınavlar bir az hafiflediği için yayınlayacağım. Temmuz başı gibi Sezon Finali yapıb yaz dizisi yazacağım

Haziran sonuna kadar sınavlarım var. Ama gelecek hafta ya da ondan sonraki hafta sınavlar bir az hafiflediği için yayınlayacağım. Temmuz başı gibi Sezon Finali yapıb yaz dizisi yazacağım
Onlar yeni başlamamışmıydı? Çok erken sezon finali olmuyor mu?

Onlar yeni başlamamışmıydı? Çok erken sezon finali olmuyor mu?
Biliyorum. Aslında hesaplamalarıma göre 12 bölümde sezon finali yapacaktı Küçük Sırlar ama hesaplar pek tutmadı. Belki Temmuz Sonuna kadar sürerpek bilmiyorum. Hele sınavlar bitsin de İnşallah

10 verdim şekeriiimm... ama şu durdunun rollerini arttır biraz.. bu bölüm hiç yoktu :GDG:

Biliyorum. Aslında hesaplamalarıma göre 12 bölümde sezon finali yapacaktı Küçük Sırlar ama hesaplar pek tutmadı. Belki Temmuz Sonuna kadar sürerpek bilmiyorum. Hele sınavlar bitsin de İnşallah
Sen bilirsin ama bence dizilerini pek uzak tutma forumdan.

10 verdim şekeriiimm... ama şu durdunun rollerini arttır biraz.. bu bölüm hiç yoktu :GDG:
Saol canııııım...

yaw dizi kolık bir kaç ay ödenmemiş karta haciz gelir mi
)))) ayrıca bu kartın limiti neymis öyle ev kadar limitimi varmış
)))))))