GÜNÜN Başlıkları-Teknoloji

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
FF üyelerine özel olarak derlenen bir uygulamadır.

TEKNOLOJİ-GÜNÜN ÖZETİ

1324490833sony-logo.png

Sony'nin HTC, Motorola, Samsung ve diğer akıllı telefonlarla uyumlu çalışabilen saati gerek özellikleri gerekse tasarımıyla büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.
wikipedia2.jpg

İnternetin en geniş kaynak sitelerinden Wikipedia, ABD Kongresi'nde onaylanmayı bekleyen internette korsanlıkla mücadele yasa tasarısını protesto etmek için yarın İngilizce versiyonunu yayımlamayacak.
phone.jpg

Telefonlara SMS ya da sesli mesaj sistemi ile gönderilen ticari reklamlar nihayet engelleniyor. Yasaya uymayanlara para cezası verilecek..
images

BBC'nin raporuna göre İsveç'in Twitter hesabı (@sweden) her hafta başka bir vatandaşın kontrolüne geçiyor. Öyle ki, bir haftada hesabın takipçi sayısı ikiye katlandı.
fujitsu_64_64.jpg

'Kim duş alırken veya denize dalarken tablete ihtiyaç duyar ki?' diye düşünebilirsiniz fakat Fujitsu, su geçirmez tabletini duyurarak bu fikre katılmadığını gösterdi.
images

ABD'de harçlıklarını çıkarmak isteyen üniversiteli genç kızlar, 5 dolar karşılığında Facebook'ta 'takipçilerine' hava atmak isteyen erkeklerin sanal sevgilisi oluyor!
images

TurkNet'in yaptığı araştırmaya göre Türkiye'de internetin en yoğun kullanıldığı zamanın 20.00-22.00 saatleri arası olduğu ortaya çıktı.

 
Moderatörün son düzenlenenleri: