Sihirli annem 3 Ağustos pazara kadar 6 gün üstüste yayınlanıcak bunun sebebçileri Dr who Rüzgargülü Kvp takas çocuklarduymasın Onur-35 3 ağustostan sonra tekrar haftalık olacak
Ben o yaşa gelipte bunu beğenecek biri yoktur. ilkokul arkadaşların olmasın opompy post: 1386147' Alıntı:dr who Üniversitedeki kız arkadaşlarımın hoşuna giden bir konusu var
Lisedeki sınıf arkadaşlarımın zekasını ekliyorum onların bazıları zekalarını kötülük için kullansa ve sihir güçleri olsa Dünya altüst olur dr whoDr.Who post: 1386145' Alıntı:sen sabır testi misin nesin. ben sana ne diyom . bi daha o saçma sapan şeyleri yazmasan sevinirim
bu cümle bile senin lisede okumadığını gösteriyorpompy post: 1386152' Alıntı:Lisedeki sınıf arkadaşlarımın zekasını ekliyorum onların bazıları zekalarını kötülük için kullansa ve sihir güçleri olsa Dünya altüst olur dr who
İnanmamyemin etpompy post: 1386152' Alıntı:Lisedeki sınıf arkadaşlarımın zekasını ekliyorum onların bazıları zekalarını kötülük için kullansa ve sihir güçleri olsa Dünya altüst olur dr who
Ben üniversitede okuyorum Ben en fazla sihirli dizi seyrettim bücür cadı ruhsar sihirli annem selena bezbebek Kayıp prenses hayal ve gerçek wunschpunch diye bir amerikan çizgifilmi seyrettim bunlar ABD de reyting rekorleri kırıyor konu peri ihtilali Dr whoDr.Who post: 1386154' Alıntı:bu cümle bile senin lisede okumadığını gösteriyor
Ben üniversitede okuyorum Ben en fazla sihirli dizi seyrettim bücür cadı ruhsar sihirli annem selena bezbebek Kayıp prenses hayal ve gerçek wunschpunch diye bir amerikan çizgifilmi seyrettim bunlar ABD de reyting rekorleri kırıyor konu peri ihtilali Dr who
Panpa anaokuluna gidiyor arkadaşABD'de reyting rekorlarını Lost,GoT,HIMYM kırıyo zannediyordum iyi oldu sayende öğrendimHiç üniversitede okuyor havan yok merak etme ,taş çatlasa 7.-8. sınıflara gidiyorsundur
ABD'de reyting rekorlarını Lost,GoT,HIMYM kırıyo zannediyordum iyi oldu sayende öğrendimHiç üniversitede okuyor havan yok merak etme ,taş çatlasa 7.-8. sınıflara gidiyorsundur[/QUOT
Ve ben üniversitede gerçekten okuyorum bir kıza Aşık oldum ve onu sihirli annemi birinci yaparak etkilicem favori dizi etkinliğinde
- - - Ekleme - - -
Hayır ana okulu değil ben 27 şubat 1993 te doğdumPanpa anaokuluna gidiyor arkadaş
Onunla etkilenicek kıza biz iyi gözle bakmayızABD'de reyting rekorlarını Lost,GoT,HIMYM kırıyo zannediyordum iyi oldu sayende öğrendimHiç üniversitede okuyor havan yok merak etme ,taş çatlasa 7.-8. sınıflara gidiyorsundur
Ve ben üniversitede gerçekten okuyorum bir kıza Aşık oldum ve onu sihirli annemi birinci yaparak etkilicem favori dizi etkinliğinde
o tarih insanlığın en kötü günüymüş o zamanABD'de reyting rekorlarını Lost,GoT,HIMYM kırıyo zannediyordum iyi oldu sayende öğrendimHiç üniversitede okuyor havan yok merak etme ,taş çatlasa 7.-8. sınıflara gidiyorsundur
- - - Ekleme - - -
Hayır ana okulu değil ben 27 şubat 1993 te doğdum
iyiki tercihlere yazmamışımpompy post: 1386193' Alıntı:tövbe de 007at
- - - Ekleme - - -
Bahçesehir üniversitesine
- - - Ekleme - - -
Dr who
yazık o fakültediklerepompy post: 1386208' Alıntı:İletişim tasarımı
- - - Ekleme - - -
dr who
pompy post: 1386231' Alıntı:Bu fikri çocuklar duymasındaki light erkeği oynayan selamiyi izlerken dizide öğrendim
- - - Ekleme - - -
Dr who
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?