fx tv ye tarihi haber

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli annem 3 Ağustos pazara kadar 6 gün üstüste yayınlanıcak bunun sebebçileri Dr who Rüzgargülü Kvp takas çocuklarduymasın Onur-35 3 ağustostan sonra tekrar haftalık olacak

dr who Üniversitedeki kız arkadaşlarımın hoşuna giden bir konusu var

pompy post: 1386147' Alıntı:
dr who Üniversitedeki kız arkadaşlarımın hoşuna giden bir konusu var
Ben o yaşa gelipte bunu beğenecek biri yoktur. ilkokul arkadaşların olmasın o

Dr.Who post: 1386145' Alıntı:
sen sabır testi misin nesin. ben sana ne diyom . bi daha o saçma sapan şeyleri yazmasan sevinirim
Lisedeki sınıf arkadaşlarımın zekasını ekliyorum onların bazıları zekalarını kötülük için kullansa ve sihir güçleri olsa Dünya altüst olur dr who

pompy post: 1386152' Alıntı:
Lisedeki sınıf arkadaşlarımın zekasını ekliyorum onların bazıları zekalarını kötülük için kullansa ve sihir güçleri olsa Dünya altüst olur dr who
bu cümle bile senin lisede okumadığını gösteriyor

Dr.Who post: 1386154' Alıntı:
bu cümle bile senin lisede okumadığını gösteriyor
Ben üniversitede okuyorum Ben en fazla sihirli dizi seyrettim bücür cadı ruhsar sihirli annem selena bezbebek Kayıp prenses hayal ve gerçek wunschpunch diye bir amerikan çizgifilmi seyrettim bunlar ABD de reyting rekorleri kırıyor konu peri ihtilali Dr who

ABD'de reyting rekorlarını Lost,GoT,HIMYM kırıyo zannediyordum iyi oldu sayende öğrendim
Hiç üniversitede okuyor havan yok merak etme ,taş çatlasa 7.-8. sınıflara gidiyorsundur

Onunla etkilenicek kıza biz iyi gözle bakmayız
böyle saçma bişeyin favori dizi falan da olmaz

o tarih insanlığın en kötü günüymüş o zaman
hangi üniye gidiyorsun

tövbe de 007at

- - - Ekleme - - -

Bahçesehir üniversitesine

- - - Ekleme - - -

Dr who

pompy post: 1386193' Alıntı:
tövbe de 007at

- - - Ekleme - - -

Bahçesehir üniversitesine

- - - Ekleme - - -

Dr who
iyiki tercihlere yazmamışım
hangi bölüm

Bu fikri çocuklar duymasındaki light erkeği oynayan selamiyi izlerken dizide öğrendim

- - - Ekleme - - -

Dr who

pompy post: 1386231' Alıntı:
Bu fikri çocuklar duymasındaki light erkeği oynayan selamiyi izlerken dizide öğrendim

- - - Ekleme - - -

Dr who

Dalekler kovalasın seni e mi
@007At