FX Dizilerinden Yeni Haberler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,693
Puanı
1,061
thumbnail_1421606127.jpg

Amerika'nın önde gelen kablolu kanallarından biri olan FX'ten yeni haberler var!

Daha önce ABC, NBC, FOX gibi kanalların katıldığı TCA'nın bu yılki toplantılarında sıra FX'teydi. FX Networks & FX Productions CEO'su John Landgraf, dizileri için önemli açıklamalarda bulundu. Buna göre kardeş kanal FXX'te yayınlanan It's Always Sunny In Philadelphia 12, Archer ise 5. sezon onayı almayı başardı. Ayrıca Fargo'nun 2. sezonunun da sonbaharda başlayacağı ve 70'li yıllarda geçeceği duyuruldu.

Tyrant'in 2. sezon çekimlerinin yine İstanbul'da gerçekleşme ihtimalinin olduğu belirtilirken Louie'nin 5. sezonunun da 8 bölümden oluşacağı ve 9 Nisan'da başlayacağı açıklandı. Bunlara ek olarak kanalın 2. sezonuyla son bulan dizisi The Bridge için de "Un vardı, şeker de vardı, ama nedense bir türlü helvanın kıvamını tutturamadık." açıklamasında bulunuldu.

Bu yeni gelişmeler dizilerinin hayranlarını sevindirirken kanalın bu yıl nasıl bir yayın politikası izleyeceği de şimdiden merak konusu oldu.

Son düzenleme:
It's Always Sunny in Philadelphia'nın 12. sezonu zaten kesindi diye hatırlıyorum. :)

En önemli gelişme Fargo'nun sonbaharda olacağını öğrenmemiz oldu. Sonbaharda çok dizi başlıyor ama kablolularda kaliteliler başlamayabiliyor her zaman. Bu sene tek The Affair vardı mesela. O açıdan fena karar değil gibi. :)

Louie'ye de sezonlar iyice uzamadan yeniden başlasam iyi olacak. :):)

It's Always Sunny in Philadelphia'nın 12. sezonu zaten kesindi diye hatırlıyorum. :)

En önemli gelişme Fargo'nun sonbaharda olacağını öğrenmemiz oldu. Sonbaharda çok dizi başlıyor ama kablolularda kaliteliler başlamayabiliyor her zaman. Bu sene tek The Affair vardı mesela. O açıdan fena karar değil gibi. :)

Louie'ye de sezonlar iyice uzamadan yeniden başlasam iyi olacak. :):)
sonbaharda başlatmaları iyi olmamış ben downton bitti sonbahara kadar nasıl bekleyeceğiz diyordum? fargonun yaz başında başlaması süper olurdu hepsini sonbahara topluyorlar hannibal de sonbahardı sanırım?

diğer fx de devam eden dizilerle alakam yoktur :)

the bridge için yağ şeker vardı izlenmedi demiş? başroldeki kız hangi gruba giriyor acaba şekermiydi :) diane kruger güzel kadındıda şekerin içine tuz katmışlardı :)

Son düzenleme:
sonbaharda başlatmaları iyi olmamış ben downton bitti sonbahara kadar nasıl bekleyeceğiz diyordum? fargonun yaz başında başlaması süper olurdu hepsini sonbahara topluyorlar hannibal de sonbahardı sanırım?

diğer fx de devam eden dizilerle alakam yoktur :)

the bridge için yağ şeker vardı izlenmedi demiş? başroldeki kız hangi gruba giriyor acaba şekermiydi :) diane kruger güzel kadındıda şekerin içine tuz katmışlardı :)
Hannibal yazın. :)