Futbu'ya Arkaplan Değiştirme Özelliği Eklendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bundan böyle oyunu oynarken karşılaştığınız arkaplanı değiştirip istediğiniz arkaplanı seçebileceksiniz. Çok yakında kendi arkaplanınızı yükleme özelliği de eklenecektir.

Arkaplanı değiştirmek için:

Profilim => Ayarlar => Arkaplanı Değiştir

Güzel duruyorlar :D

Unbenannt.JPG

Hangilerini beğendiniz? :)

Her biri farklı bir hava katıyor oyuna. :):)

Farklı konu açmadan buradan söyleyim tasarımla ilgili bazı rötuşlar yaptım. Farketmişsiniz üst menü değişti özellikle. Bence böyle daha iyi oldu.

Genel olarak tasarımda bazı şeyleri daha yenilemek istiyorum ama oturtamadım kafamda yapacağım şeyleri. Özellikle giriş sayfası için şık bir şeyler bulmam lazım ama pek yetenek yok o konuda. Neyse şimdilik böyle devam. :D

Hangilerini beğendiniz? :)

Her biri farklı bir hava katıyor oyuna. :):)

Farklı konu açmadan buradan söyleyim tasarımla ilgili bazı rötuşlar yaptım. Farketmişsiniz üst menü değişti özellikle. Bence böyle daha iyi oldu.

Genel olarak tasarımda bazı şeyleri daha yenilemek istiyorum ama oturtamadım kafamda yapacağım şeyleri. Özellikle giriş sayfası için şık bir şeyler bulmam lazım ama pek yetenek yok o konuda. Neyse şimdilik böyle devam. :D
İstersen tasarım konusunda yardımcı olabilirim 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Önerileri alabilirim. :):)
Ben PS'de birşeyler çizeyim gösteririm 🙂 Ama Anasayfa için Goalunited oyununun girişi gibi birşey yapabilirsin. Oyuna gir giriş bölümüne bak oradan bir fikir yürütebilirsin 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

8'i kullanıyorum ben de. :)

@OzaN her sayfanın altına reklam koymuşsun ama Haftanın Takımı'nda üstte kalmış. :):)