Futbu - Yeni Arayüz

Yeni arayüzü telefondan gördügüm kadariyla cok begendim, ellerine saglik Ozan.

Biraz daha inceledim simdi ve gerekli ayarlari yapmaya calistim. Takim isimleri hadi neyse de oyuncu isimlerinin gercek disi olmasi oyunun havasini degistirmis gibi bence. Neyse, alisacagiz bir sekilde.

Birde "kadro"ya tikladigimizda keske tek "puan" yerine "Atak, Ortalama ve Defans" puanlari yine olsa cok daha iyi olur. "Puan" bana hic bir sey ifade etmiyor acikcasi.

@OzaN

Açıkçası tek puan olayı yeni tasarımdaki en sevdiğim özellik oldu. Diğer türlüsü çok karmaşıktı gerek yok. Tek puandan her şeyi anlamak mümkün, niye bir şey ifade etmesin ki?

Açıkçası tek puan olayı yeni tasarımdaki en sevdiğim özellik oldu. Diğer türlüsü çok karmaşıktı gerek yok. Tek puandan her şeyi anlamak mümkün, niye bir şey ifade etmesin ki?
En güclü oldugu puani mi temsil ediyor belki daha tam cözemedigimden bana bir sey ifade etmiyor da olabilir. DC'lerde Defans puanini gösteriyor, GK'larda zaten tek puan var, ST'lerde Atak puanini gösteriyor, digerlerinde ortalamada olan degeri gösteriyor galiba.

Kadro'da gördügümüz puan, daha sonra taktige aldigimizda görünecek puan mi oluyor?

Aynen öyle defanslarda defans, ortasahalarda ortalama puan gösteriliyor. İlk 11'de kadroya aldığında o puana yakın bir puan alır oyuncu. Fifa'da falan hep öyle tek puan şeklinde gösteriliyor. Detaylar yine gösteriliyor tabii de seçim ekranında vs tek puan öncelikli.